.

.

Корона на печата с восъчен печат, Главата на Печата с Восъчен Печат с Изображение на Рози, Сургучная Печат за Украса на Пликове, Поздравителна Картичка, за Опакован?

Корона на печата с восъчен печат, Главата на Печата с Восъчен Печат с Изображение на Рози, Сургучная Печат за Украса на Пликове,

BGN 5.69

Брой продукти
На склад

Опаковка : Вие получавате 1 бр глава на печата от розов восък и кутия.Материал : Корона печатащо штемпеля изработени от месинг, с ясни мотиви, и я лесно се носят.Дизайн : Този печат от розов восък е с уникален дизайн и деликатна структура. Размерът на главата на печата : диаметър 20 мм /0,78 инча. Широко приложение : Подходяща за декорация на сватбени покани и парти, подарък опаковки, пликове, документи и много други.Или да се избягва тайно откриването на важните документи и някаква лична информация.Описание на продукта : Корона восъчен печат, изработен от метал месинг, с ясни мотиви, гладка и лъскава, с перфектни детайли, както и да я лесно се носят.Това е много подходящ за украса на пликове, покани, опаковки за вино, албуми, албуми опаковки, луксозни опаковки, поздравителни картички и т. Технически характеристики на продукта : Модел : подпечатан с рози, Материал : месинг с Диаметър на печата : 20 мм/0,78 инча Помещение включва : 1 корона на печата с розов восъчен печат 1 x кутия.

Други функции

Най-добри сделки