.

.

Led Неонови Буквено-цифрови led Светлини За украса Led Знаци, Моделирующие Светлини за Украса на Сватбени партита, Коледа, Деня на Св. Валентин, Led крушки, Конци (лилаво, е

Led Неонови Буквено-цифрови led Светлини За украса Led Знаци, Моделирующие Светлини за Украса на Сватбени партита, Коледа, Деня на Св.

BGN 43.38

Брой продукти
На склад

Широко се използва за сватби, официални приеми, партита по повод рожден ден, коледни бижута, бижута за Деня на Свети Валентин, поводи и други празнични събитияLed лампа е изработена от висококачествена пластмаса, не отделят топлина при работа, има ниска консумация на енергия и е енергоспестяваща.Прекрасна неон Художествена лампа Замества Скучните настолни лампи Уютно Топла Светлина, Създава Невероятен Аромат в стаята Си.Можете да използвате 3 батерии тип АА (батерия не е включена в комплекта). Или отделен кабел за захранване, Можете да изберете любимите Си начин на хранене.Led неонови лампи за украса на писма Може да се използва като подарък за рожден Ден, Свети Валентин, семейства, влюбени, приятели, приятел и приятелка, деца и така нататък.Led неонови буквено-цифрови led светлини За украса led знаци, Моделирующие Светлини За Украса на Сватбени партита, Коледа, Деня на Св. Валентин, led лампи Strand1. Цвят : вижте рисунк2. Материал : пластик3. Размер : както е показано на рисунке4. Режим на захранване : 3 х AA (батерия не е включена в комплекта)/USB захранващ кабел (Забележка : можете да използвате един от двата начина на захранване от батерия или USB, в противен случай той ще изгори тел) Продукти включват : 1 x led лампа Забележка : 1. Можете да използвате батерия или USB-захранване, и при едновременно използване на схемата ще бъде разкрито.

Други функции

Най-добри сделки