.

.

npkgvia Меки Сенки за очи на повишена яркост с шелкопрядом, Светъл Перлен Водоустойчив Хайлайтер, Сенки за очи, увеличаване на очи, 3 мл, Естествен грим (B, Един размер)

npkgvia Меки Сенки за очи на повишена яркост с шелкопрядом, Светъл Перлен Водоустойчив Хайлайтер, Сенки за очи, увеличаване

BGN 37.75

Брой продукти
На склад

【Сенки за очи с промяна на цвета на】 Блестящи течни сенки за очи By The, Показващи силен поток на промяната на цветовете При промяна на осветление, Всяка Перла има три промени, един основен цвят и два допълнителни цветове, Безшевни светли частици с различен оттенък ще Направят вашите очи са по-хубави, Като Ослепителен блясък Като на финала 【Копринена и 】 бързо съхнещи, лесно растягивающиеся, с наситен оттенък, който се запазва, за да създаде перфектния 3 D ефект, тези впечатляващи сенки за очи ще Ви ослепителен център на внимание. 【Приятна за кожата формула】 Течни сенки за очи Multi-chromes имат лека консистенция с формула, която не се колебае и се пренася без образуване на гънки, а след това, като блестящи сенки за очи zastynut, вие ще получите гладко, напълно сухо покритие. Забележка : Те не са водоустойчиви и са отстранени протиранием вода. 【Е идеален за начинаещи】 Лекота на употреба, леко нанесете с пръсти или приложената четка за сенки за очи, за да се създаде прекрасна блестящия грим на очите, лесни за приготвяне сенки за очи за начинаещи.СЪВЕТ : Не пръскайте веднага след нанасяне, оставете 1-2 минути да Изсъхне За комфортен и и се задържа през целия ден. 【Метални два цвята сенки за очи 】 се Предлагат в 4 цвята, предпочитани за подаръци И подходящи за различни поводи като маскаради, облекло шоу, на живо изпълнения, абитуриентски, танци, сватба и ежедневното използване.Меки сенки за очи на повишена яркост с шелкопрядом, светъл перлен водоустойчив хайлайтер, сенки за очи увеличаване на очите 3 мл, естествен грим, меки сенки за очи на повишена яркост с шелкопрядом, светъл перлен водоустойчив хайлайтер, сенки за очи увеличаване на очите 3 Млматериал : Пластикцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 50 грама опаковка Размер : 10x6x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки