.

.

Стенен монтаж Парапет ZeroPone 5 метра за Степени стълби, Метални Лестничный Парапет, Черно, Поцинкована Промишлен Железния Парапет за вътрешно и външно монтиране на с?

Стенен монтаж Парапет ZeroPone 5 метра за Степени стълби, Метални Лестничный Парапет, Черно, Поцинкована Промишлен Железния Парапет

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Здрав】 е Изработена от висококачествена поцинкована тръба с уникален черно прахово покритие, антикоррозийным и водоустойчив, не е лесно да избледнява и ръжда, което значително увеличава продължителността на живот на продуктаПовърхността е гладка и равна, за предотвратяване на наранявания по време на употреба. 【Дизайн в индустриален стил】 Нашите стълбищни парапети, изпълнени в уникален индустриален стил, за да отговарят на вашите деревенскому декора.Основата е с четири точки на закрепване с винтове за по-надеждна инсталация.Висока носеща способност.Товароносимост до 440 кг при правилна инсталация. 【Обезопасена стълба за нагоре /Надолу】стълбищни Парапети от сверхпрочных тръби ввинчиваются директно в стената.Идеален като надежден парапета на горния и долния етаж, особено за деца, възрастни хора, бременни жени и хора, на които е трудно да се изкачи по стълбите. 【Лесна инсталация】 Просто съберете, знак, пробиват и затегнете винтовете, целият процес на инсталация не изисква усилия.Всички аксесоари за инсталиране на системата са включени в комплекта.За да изберете правилния размер за вашия стълби, по-добре е да се измери точно необходимата ви дължина на оградата. 【Универсално приложение】 са на Разположение както на закрито, така и на открито.Тръбни парапети могат да бъдат монтирани върху хоризонтални, наклонени или вертикална балюстраде.Те могат гъвкаво да се прилага на парапети, закачалки за дрехи и ъгъл на закрепване на тавански помещения, барове, апартаменти, баните и общите спални. 【Здрав】 е Изработена от висококачествена поцинкована тръба с уникален черно прахово покритие, антикоррозийным и водоустойчив, не е лесно да избледнява и ръжда, което значително увеличава продължителността на живот на продукта.Повърхността е гладка и равна, за предотвратяване на наранявания по време на употреба. 【Дизайн в индустриален стил】 Нашите стълбищни парапети, изпълнени в уникален индустриален стил, за да отговарят на вашите деревенскому декора.Основата е с четири точки на закрепване с винтове за по-надеждна инсталация.Висока носеща способност.Товароносимост до 440 кг при правилна инсталация. 【Обезопасена стълба за нагоре /Надолу】стълбищни Парапети от сверхпрочных тръби ввинчиваются директно в стената.Идеален като надежден парапета на горния и долния етаж, особено за деца, възрастни хора, бременни жени и хора, на които е трудно да се изкачи по стълбите.

Други функции

Най-добри сделки