.

.

Bytcew Набор от инструменти за кондициониране на въздуха, Аксесоар за търсене на автоматичен прекъсвач, Вакуум помпа, клирънсът сензори за променлив ток и обзавеждан?

Bytcew Набор от инструменти за кондициониране на въздуха, Аксесоар за търсене на автоматичен прекъсвач, Вакуум помпа, клирънсът сензори

BGN 10.79

Брой продукти
На склад

【1】 Тези тежкотоварни кабели, оборудвани с щипка тип "крокодил", който има силен усилие хапка за подобряване на стабилността и безопасността при работаМоже да се свърже с мрежата, без услуга за контакт .Това е необходим инструмент за обучение и управление на ОВК. 【2】 Е тестер, контакти, електрически тестер, аксесоари за изпитване на напрежение.Надежден комплект за търсене на автоматични прекъсвачи - перфектният аксесоар за вашето устройство за проследяване на автоматични прекъсвачи (съвместим с цифрово устройство за търсене на автоматични прекъсвачи RT310, 69411, RT250, ET300 и ET310). 【3】 Той може да замени работещ кабел с дължина над 100 метра и сервизно хранене, при обслужване на ОВК инженери могат директно да се свържете храна от отсоединяющей кутии за приключване на работата. 【4】 Той е оборудван с истински проводник за заземяване (GND) и щипка тип "крокодил" са от висококачествен материал, който гарантира нашата безопасност при използването му.Скоби от кожа на алигатор здрави и имат голямо напрежение, за да е здраво задържане на тел. 【5】 е Посочен UL.Голяма скоба 0 ~ 30ампер, дължина 20 инча, въртящ се кабел на адаптера 14 AWG за променлив ток и 120 V. Имайте предвид : Ако не сте доволни от продукт, моля своевременно обменяйте или върни го.Ние сме щастливи да ви предостави най-искрен услуги. 【1】 Тези тежкотоварни кабели, оборудвани с щипка тип "крокодил", който има силен усилие хапка за подобряване на стабилността и безопасността при работа.Може да се свърже с мрежата, без услуга за контакт .Това е необходим инструмент за обучение и управление на ОВК. 【2】 Е тестер, контакти, електрически тестер, аксесоари за изпитване на напрежение.Надежден комплект за търсене на автоматични прекъсвачи - перфектният аксесоар за вашето устройство за проследяване на автоматични прекъсвачи (съвместим с цифрово устройство за търсене на автоматични прекъсвачи RT310, 69411, RT250, ET300 и ET310). 【3】 Той може да замени работещ кабел с дължина над 100 метра и сервизно хранене, при обслужване на ОВК инженери могат директно да се свържете храна от отсоединяющей кутии за приключване на работата. 【4】 Той е оборудван с истински проводник за заземяване (GND) и щипка тип "крокодил" са от висококачествен материал, който гарантира нашата безопасност при използването му.

Други функции

Най-добри сделки