.

.

DOITOOL Панти за Кухненски шкаф 2 елемента Панти Самозакрывающиеся Линия Шкаф Регулируеми Предни Двойно Жилищен Стандарт Спалня Врата Панти от Неръждаема Стомана за ?

DOITOOL Панти за Кухненски шкаф 2 елемента Панти Самозакрывающиеся Линия Шкаф Регулируеми Предни Двойно Жилищен Стандарт Спалня Врата

BGN 9.93

Брой продукти
На склад

Панта за Пантите на гардероба са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която е с добра носеща способност и лесно деформиранПантите на шкафа на Пантите позволяват отваряне и затваряне на вратата плавно и безшумно, което ви осигурява по-голямо удобство.Панта за кабинет Има гладка повърхност и без край чеп, отличен и надежден, професионален пантите.Пантите на гардероба се регулира, което означава, че можете да изберете желаната скорост на затваряне.Панта за кабинет панти самозакрывающиеся с вградена пружина, което е удобно за инсталиране.Характеристики Цвят : сребрист. Материал : неръждаема стомана.Пратката включва 2 бр. панти Самозакрывающиеся Панти За кабинет Регулируема предна двойна Врата на панта за Стандартна спални от неръждаема Стомана за управление на рамката на обкова.

Други функции

Най-добри сделки