.

.

ABOOFAN Сладки Шапки на Дядо Коледа Коледна Шапка Дълга Коледна Шапка Шапка на Елф с Коледни Шапки на Дядо Коледа За Деца И Възрастни Коледни Костюми Аксесоар Украса К?

ABOOFAN Сладки Шапки на Дядо Коледа Коледна Шапка Дълга Коледна Шапка Шапка на Елф с Коледни Шапки на Дядо Коледа За Деца И Възрастни Коледни

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ПлатМодерен и приятен външен вид го прави добър избор за подарък.Донеси малко празнично настроение, където и да отидете с този забавен аксесоар за празник, Коледа.Продуктът е мило и красиво, че са подходящи за различен украса за Коледа.Наситено с цветова комбинация, му е трудно цветове, с коледна атмосфера, добавляющей цветове на Коледа.Висококачествено, наситен и великолепни цветове, с еластичност.Описание искате ли да бъде най-чаровна на парти или някакво събитие?Това коледно удължавам рокля може да отговори на вашите нужди.Тя има прекрасен външен вид и дизайн, изработени от материали, леки и модни коледна шапка може да бъде като шапка, така и за декорация.Характеристики - Цвят : червен, зелен. - Материал : плат. -Размер : около 90x30x30 см/35,37x11,79x11,79 инча. -Продуктът е очарователно и красиво, което е най-добрата украса за Коледа. -Идеален подпори за украса на празнични костюми, за да създаде приятна и интересна обстановка. -материал, който е трайна и устойчива. -Шапка е чудесен подарък за вашите приятели и децата, това им хареса. -Портативен и лек, е лесно да носят със себе си.- Цвят : червен, зелен.-Размер : 90x30 виж Предпоставка включва 1 х коледна шапка, 1 х чанта.

Други функции

Най-добри сделки