.

.

Спектакълът превръзка на главата за жените, нескользящие, за къси коси. За практикуване на йога, джогинг, ветроходство, еластични гумени ленти за коса, за жени, тюрб?

Спектакълът превръзка на главата за жените, нескользящие, за къси коси. За практикуване на йога, джогинг, ветроходство, еластични

BGN 8.86

Брой продукти
На склад

Предлага се в 8 цвятаЧерно, бяло, светло сиво, тъмно сиво, жълто, лилаво, тъмно зелена и кафява нескользящая превръзка на главата за жените.Махнете косата си с помощта на тези чалми-тюрбанов в стил бохо-обрат всеки ден.Правилният размер и хубаво разтягане.Дамски превръзки на главата са с ширина 3.9 инча и дължина 8,66 инча.Превъзходна еластичност подходящ за повечето жени, с голяма или малка глава.Jersey Fabic - Дъвка за косата на жените.Тези тъканни ленти остават на място цял ден.Мека, впитывающая влагата през лятото и водене жив топлина през есента.Подходящ за дълги и къси коси.Изглежда и се чувства страхотно, по всяко време на годината.Ежедневни основни цветове и класически дизайн с закручивающимися възли правят дамски превръзки на къса коса е по-елегантен, привлекателен и чаровен.Мода отговаря на Функционалните повязкам на главата.Много подходящ за грим, спа център, йога, джогинг или дори на работа или обучение.Имате ли нужда от стилна прическа за официално събитие или спокойна за плажен ден, тези красиви превръзки на главата ще ви помогне да постигнете и двете.Аксесоари за коса за мечтательниц наяве!Прост живот означава да виждаш красотата във всички дреболии!.Насладете се на идеалното ретро стил 90-те, с тези хубави набор от чалми на главата от Tobeffect!Всеки комплект е представен в осем универсални цветове, които можете да смесвате и съчетавате със своите нарядами. Материал : Мека кърпа таблицата и еластична дъвка, никога не трябва да се притеснявате за това, че тя ви боли зад ушите или кука косата. Размер : Тези дамски превръзки на главата могат да се простират до около 12 см в ширина. Обрат-дизайн : Приберете косата си назад с помощта на тази такъв класната ленти от еластичен плат с възел отпред.Те са проектирани така, че да е изключително дишаща, нескользящими и меки. Подходящ е за всякакви поводи : Получавайте незабавен самочувствие всеки ден от седмицата.Идеален за практикуване на йога, физически упражнения, бохо-дни, партита, срещи или дързък почивка за уикенда. Изглежда и се чувства страхотно, по всяко време на годината. Гама цветове : бежово, кафяво, черно, синьо, бордо-червено, сиво, бяло, розово.Дамски превръзки-тюрбани различни цветове ще ви помогнат да създадете множество стилове.Лесна адаптивност, която се съчетава с всичко — дори и с мързеливи дни прически.

Други функции

Най-добри сделки