.

.

KCHENSUPLY 3 бр. Притежателите Qtip, Набор от Притежателите на Памучни Дискове, Штабелируемая Кутия За Съхранение на Памучни Тампони, Прозрачни Акрилни Банки за Баня с Бам?

KCHENSUPLY 3 бр. Притежателите Qtip, Набор от Притежателите на Памучни Дискове, Штабелируемая Кутия За Съхранение на Памучни

BGN 4.11

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Притежателя qtip е изработен от висококачествен акрил, който е много здрава и трудно се разграждатКапачка, изработена от бамбук, гладко полира, много плосък и безопасно.Този притежателя qtip едновременно элегантен и практични. 【Стока в комплект】Вие ще получите 1 бр. държач за топки scotton и 2 бр. диспенсер за памучни дискове височина 9,2 см / 3.6 инча и диаметър 7 см / 2,75 инча.Открит титуляр за памучни дискове идеална за съхранение на женските подложки за грим, спонжей за стола и на още много други места.U-образно деколте отстрани осигурява чистота и стройност памук дискове, а също така дава възможност бързо и лесно да ги застреля. 【Штабелируемый дизайн】 Прозрачна банка-органайзер за съхранение е штабелируемую конструкция, която ни позволява да го използвате поотделно или да ги сгъват, за да пести място на тоалетката масичката или в банята. 【Банка за съхранение с пылезащитной капак】 Всяка банка за съхранение с бамбук се капак, който защитава памучни дискове и тампони от прах, и ги съхранява в чистота.Бамбукови шапки изглеждат още по-добре с прозрачни банки за съхранение. 【Многофункционални банки за съхранение на】 Тези опаковки qtip практични и декоративни не само за бани и спални, но и за кухни и офиси.Идеален за съхранение на памук глобули, тампони, памук дискове, памучни дискове, зъбни конци, соли за вана, гумени ленти за коса, козметични тестисите и много други по-малки обекти.Технически характеристики на : Име на продукта : Памук кръгла титуляр за подложки и набор от притежателите на Qtip Материал : акрил + бамбук Подходящи : За жени и момичета комплектът включва : 1 бр. държач за Qtip + 2 притежателя за памучни диск Цвят : прозрачен Височина : 9,2 см/3.6 инча Диаметър : 7 см /2,75 инча Ние се фокусираме върху предоставянето на качествени продукти и услуги.Надявам се, вие ще имате приятно изживяване покупки ~.

Други функции

Най-добри сделки