.

.

Калъф JETech 2 в 1 за Samsung Galaxy A54 5G 6,4 инча с 2 Пакети Защитно фолио за екрана, фолио, изработени от закалено стъкло, Противоударным броня, Защитно покритие за телефона, Про?

Калъф JETech 2 в 1 за Samsung Galaxy A54 5G 6,4 инча с 2 Пакети Защитно фолио за екрана, фолио, изработени от закалено стъкло, Противоударным

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[Висока степен на защита 2 в 1] е разработен Специално за Samsung Galaxy A54 5 G с диагонал 6,4 инчаВие ще получите защитен прозрачен калъф и 2 комплекта протектори, изработени от закалено стъкло на екрана, осигуряващи пълна защита на вашето устройство. [Поддръжка отключване на четец на пръстови отпечатъци] Ультратонкая защитно фолио за екрана осигурява висока чувствителност на екрана, тъй като върху екрана.Съвместим с вграден сензор за пръстови отпечатъци.Междувременно, моля, отново добавете вашия пръстов отпечатък, след изготвянето на филм за подобряване на процеса на отключване на пръстови отпечатъци. [Превъзходна устойчивост на надраскване] Филм от закалено стъкло твърдост 9Н идеално предпазва екрана от ежедневните драскотини и истираний.Предпазва от отпечатъци от пръсти и мазни петна. [Защита от падане] Вградена гъвкава броня от TPU и твърда на задния панел на КОМПЮТЪРА ще предпазите вашият телефон от случайно падане.Освен това, точно деколтета ви позволяват да получите нормален достъп до динамиката, камера, бутони и други функции. [Кристално чиста задната част на панела] за да покаже оригиналната красота на вашия мобилен телефон, благодарение на сверхпрозрачной задния панел.И на задния панел на КОМПЮТЪР не пожълтяват с времето, осигуряване на трайна острота на изображението. 1x чанта за Носене-броня, 2x защитно фолио за екрана.Калъф с 2 пакети защитно фолио за екрана, фолио, изработени от закалено стъкло, противоударным броня, прозрачен заден капак за телефона.

Други функции

Най-добри сделки