.

.

TOYANDONA 2 бр./компл. Играчки За баня, Играчки за деца за баня, Вана за деца, Играчки за бебета, Играчки за Пръскане, Играчка за къпане, играчка за къпане на Присоске, на Во?

TOYANDONA 2 бр./компл. Играчки За баня, Играчки за деца за баня, Вана за деца, Играчки за бебета, Играчки за Пръскане, Играчка за къпане,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ИГРАЧКА за БАНЯ - Направена от материал, който гарантира сигурност и качество на използване от децаДЕТСКА БАНЯ - Успокойте нервно настроение на детето, му позволете да ви е спокойно и радостно, за да вземе вана.Играчки за детска баня-фиксирана търтей, супер удобен монтаж и демонтаж.Играчки за къпане с ВОДА-Детето може да играе с вода, въртяща се играчка за къпане във формата на цвете, нека детето ви ще е щастлив. детска играчка за душата-Когато наливаете вода в играчка, цвете може да се върти, да се разлива вода, забавно за бебето.ИГРАЧКА за БАНЯ - Направена от материал, който гарантира сигурност и качество на използване от деца.ДЕТСКА БАНЯ - Успокойте нервно настроение на детето, му позволете да ви е спокойно и радостно, за да вземе вана.Играчки за детска баня-фиксирана търтей, супер удобен монтаж и демонтаж.Играчки за къпане с ВОДА-Детето може да играе с вода, въртяща се играчка за къпане във формата на цвете, нека детето ви ще е щастлив. детска играчка за душата-Когато наливаете вода в играчка, цвете може да се върти, да се разлива вода, забавно за бебето.Осъществяване на списък 1 х играчка за баня на присоске 1 х на банката за вода Характеристики - Цвят : Своеобразна играчка за къпане на детето. - Материал : Пластмасови играчки за водна баня. -Размер : Около 21,00 X11,00 X11,00 см /8,25 X4,32 X4,32 инча Детска играчка за душата. - Очарователна форма на слънчоглед в саксия, забавен cartoony дизайн, ярки цветове помага на бебето да разпознават различни цветове детски играчки за душата. - Успокойте нервно настроение на детето, оставете го спокойно да се къпят и с удоволствие да се насладят на играчки за баня. -Фиксирана търтей, супер удобен монтаж и демонтаж на играчки за пръскане с вода във ваната. - Дете може да играе с вода, въртящи се цветя играчка за баня, нека вашето дете бъде доволен от играчки за баня. - Забавно къпане, нека вашето дете ще се влюби в играчка за къпане по време на къпане.Информация за стоки, Детски играчки за къпане Очарователна играчка за къпане и развитие на играчки за бебета и малки деца.Играчки за детски бани Играчката е направена от висококачествен материал за трайни и безопасна употреба.Играчки за баня за Децата ще е забавно да се играе с тях, докато те плуват във ваната.Играчка за баня на Вашите децата имат нужда от играчки за къпане, за да се забавляват по време на къпане.

Други функции

Най-добри сделки