.

.

Vsnnsns 9 Стил Набор от Инструменти за Пиърсинг, изработени от Хирургическа Неръждаема Стомана 316L, Скоби за Пиърсинг, Щипки за Халки на Носа, Пиърсинг на преградни Стен?

Vsnnsns 9 Стил Набор от Инструменти за Пиърсинг, изработени от Хирургическа Неръждаема Стомана 316L, Скоби за Пиърсинг, Щипки за Халки на

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

[ЕЛЕМЕНТ СЪДЪРЖА] : Вие получавате 1 бр клещи за пиърсинг, скоби за пиърсинг, инструменти за пиърсинг, 14 бр. игли за пиърсинг и 10 бр. декорация за пиърсинг, всички те са красиви и елегантни, множество възможности за задоволяване на различни нужди. [Размер на стоката] : Маша за пиърсинг, скоби за пиърсинг, инструменти за пиърсинг : 155 мм = 6,1 инча, игли за пиърсинг : 20 г от 18 G 16 G 14 g 13 g 12 G 10 g на всеки размер на 2 бр., бижута за пиърсинг : 20 g 16 G 14 г. [БЕЗОПАСЕН материал] : Изработени от хирургическа стомана 316 L и прозрачен гъвкав акрил, гладка полирана повърхност, безопасно е и е здрава.Много гъвкав и удобен. [Идеален за употреба] : Тези инструменти за набиране на бижута за пиърсинг на тялото може да се използва за пръстени за пъпа, пръстени, за преводачи, пръстени за разделяне, пиърсинг пръстени за носа, пръстени за устни, пръстени за вежди, пиърсинг на ушите, бижута за пиърсинг на хрущяла, спирала козелка, обеци във формата на миди. [Следпродажбено обслужване] : Идва с един безплатен подарочным луксозен чанта. 90-дневна гаранция за връщане на парите или за обмен; Ние се стремим да осигурим най-добрата пазаруване.

Други функции

Най-добри сделки