.

.

Твердотельное реле за постоянен ток към переменному SSR, 25A 24-480VAC с ниско ниво на електромагнитни смущения Твердотельное реле за постоянен ток към переменному Ударо?

Твердотельное реле за постоянен ток към переменному SSR, 25A 24-480VAC с ниско ниво на електромагнитни смущения Твердотельное реле за

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Материал ABS : Произведено от висококачествен материал ABS, реле огнестойкое, удароустойчив, осигурява дълъг срок на експлоатацияШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : SSR приложим към хардуера на индустриалната автоматизация, компютърен периферни устройства, управление на двигател за променлив ток, системата за автоматично гасене на пожари и сигурност, уличному светлина, светофорам и т. ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : SSR се отличава с висока скорост на превключване и ниско ниво на електромагнитни смущения.ПРОСТА КОНСТРУКЦИЯ : Това е твердотельное реле е с компактни размери и проста конструкция, максимално опростена и удобна за използване.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : SSR е толкова лесен за инсталация, че да можете бързо завършите инсталацията и да се въведе реле в експлоатация.Материал ABS : Произведено от висококачествен материал ABS, реле огнестойкое, удароустойчив, осигурява дълъг срок на експлоатация.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : SSR приложим към хардуера на индустриалната автоматизация, компютърен периферни устройства, управление на двигател за променлив ток, системата за автоматично гасене на пожари и сигурност, уличному светлина, светофорам и т. ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : SSR се отличава с висока скорост на превключване и ниско ниво на електромагнитни смущения.ПРОСТА КОНСТРУКЦИЯ : Това е твердотельное реле е с компактни размери и проста конструкция, максимално опростена и удобна за използване.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : SSR е толкова лесен за инсталация, че да можете бързо завършите инсталацията и да се въведе реле в експлоатация. ПРОСТА КОНСТРУКЦИЯ : Това е твердотельное реле е с компактни размери и проста конструкция, максимално опростена, удобна за използване. ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : SSR се отличава с висока скорост на превключване и ниско ниво на електромагнитни смущения. Материал ABS : Произведено от висококачествен материал ABS, реле е огън, устойчиви, въздействие, осигурява дълъг срок на експлоатация. Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : SSR приложим към хардуера на индустриалната автоматизация, компютърен периферни устройства, управление на двигател за променлив ток, системата за автоматично гасене на пожари и сигурност, уличному светлина, светофорам и т. ЛЕСНА инсталация : SSR е толкова лесен за инсталация, че да можете бързо завършите инсталацията и да се въведе реле в експлоатация.

Други функции

Най-добри сделки