.

.

Wokape 9 бр. Клещи за захващане на маркуча с комплект скоби за багажник на CV, Малки и Големи От Неръждаема Стомана, Универсален Регулируем Задвижваща вал, Запресоване с?

Wokape 9 бр. Клещи за захващане на маркуча с комплект скоби за багажник на CV, Малки и Големи От Неръждаема Стомана, Универсален Регулируем

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?【 Че получавате】 - В този комплект вие ще получите 1 бр клещи за захващане на маркуча и 4 бр. малки скоби за багажник CV (височина 7 мм), с 4 бр. големи скоби за багажник CV (височина : 9 мм). в кутия, могат да отговорят на всички ваши различни всекидневни нужди.Висококачествена немагнитная неръждаема стомана.Здрав и издръжлив. ?【 С клещи за захващане на маркуча】 - Корона продукти изработени от ковано желязо-въглеродна стомана, която се отличава с висока якост.Клещи за захващане на маркуча Clic r технологична - добър инструмент за работа автомобилни технологии.Ежедневното използване на тези обжимных клещи улеснява премахването на скоби и практичен за лична употреба. ?【 С комплект скоби за багажник CV 】- Тези скоби за багажник CV се използват за водеща ос.Те са добри, за да замени в колата счупени зъбчета на багажника CV на задвижващия вал.Това е перфектният избор за райони с много валежи, сняг или, тъй като металът е устойчив на корозия. ?【 Лесна инсталация】 Този комплект в добро работно състояние и лесно да се инсталира.Инсталация на превозното средство : ляво, дясно, отпред и отзад. Махнете старите скоби, премахване на мазнини и инсталирате нови ключалки.Не е необходимо да похарчите цяло състояние за нови ос CV. ?【Универсален за повечето автомобили 】- Подходящ за вътрешни или външни шрусов повечето автомобили и лекотоварни превозни средства, 100% чисто ново, професионално производство, предвижда плавно шофиране на вашия автомобил и правото на въртенето на осите. ? Клещи за захващане на маркуча Wokape 9 бр. с комплект скоби за багажник на CV, малки и големи, От неръждаема стомана, Универсален Регулируем задвижваща вал, запресоване скоба за багажника CV, клещи Clic-R, инструменти за ремонт на автомобили за повечето автомобили ? ЗАЩО да изберете НАС? ? 1, Клещи за захващане на маркуча ★ Подходящ за премахване и инсталиране на многократно скоби за маркучи clic и clic r, дръжки с пластмасово покритие за удобство и заснемане при използването на това приложение. ? 2, Комплект скоби за багажник CV ★ Състои се от дълго парче метал с клипс в края.Внимавайте за плавно движение на вашия автомобил и правилна въртенето на осите. ? 3, Пример за използване ★ Махнете старите скоби на багажника cv, почистете от грес и сложете нови скоби, а след това просто заключете и затегнете.

Други функции

Най-добри сделки