.

.

Abaodam 2 Комплекта Подарък Кутия честит Рожден Ден Контейнер За Сандвичи Контейнер С Орнаменти Бележки от Крафт-хартия и опаковки за шоколадови Бонбони и Контейнери ?

Abaodam 2 Комплекта Подарък Кутия честит Рожден Ден Контейнер За Сандвичи Контейнер С Орнаменти Бележки от Крафт-хартия и опаковки за

BGN 7.88

Брой продукти
На склад

Пакети от сандвич-хартия : Нашите плоски кутии, предварително сгънати за обзавеждане на сгъване и монтажАко не ви се налага да ги използвате, можете да отворите опаковката и поставете си за съхранение.Може да се използва повторно.Кутия за торта Bento : преносим и лек, е лесно да носите със себе си на пикник.Подарък за дома : Тези опаковъчни кутии са подходящи за опаковка на пържени храни и закуски.Картонени кутии за подаръци : ] Тази кутия за бонбони, изработени от висококачествен картон и много безопасно, можете да го използвате с доверие.Подаръчни кутии за бонбони : сватби, рождени дни, годишнини и пикници.Пратката включва 12 хартиени кутии във формата на къщички, 12 тагове честит рожден ден, 12 въжета Особености -Материал : хартиени опаковки, кутии. -Изящна изработка, трайно дъното на кутията, не е лесно да се носи и чудесен подарък кутии честит рожден ден. -Хранително-вкусовата материал, екологично чист и гигиеничный за опаковане на хранителни продукти в контейнерите за суши. -Размер : около 10,50 X7,00 X5,00 см / 4,13 X2,75 X1,97 см калъф за бисквити. -С тези кутии за еднократна употреба за хранене можете да се насладите на упаковочными кутии за закуски happy time picnic. - хартиена кутия за подаръци, за сватби, рождени дни, годишнини и пикници. -Тези опаковъчни кутии са подходящи за опаковка на пържени храни и закуски, кутии за бонбони за рождения си ден. -Цвят : различни цветни етикети за кашони.Описание на продукта Подарък кутия с принтом животни Незаменими опаковъчни кутии за хранителни магазини, ресторанти.малките подаръчни пакети В тези кутии, украсени бирками с надпис Happy Birthday и перевязанные веревочками, може да се опаковат празнични торти.Кутия за подаръци за рожден ден, Тези кутии за опаковане на храни, подходящи за споделяне с приятели и семейството си.

Други функции

Най-добри сделки