.

.

Jutagoss Мини Микро Мотор-Редуктор Dc 6 В 30 об./мин. с Винтова Резба Дължина M4x100 Мм, Двигател Намаляване на Скоростта на Вала за Радиоуправляемого Автомобил, Модел на Робо?

Jutagoss Мини Микро Мотор-Редуктор Dc 6 В 30 об./мин. с Винтова Резба Дължина M4x100 Мм, Двигател Намаляване на Скоростта на Вала за Радиоуправляемого

BGN 4.66

Брой продукти
На склад

【Параметри】-Напрежение : DC 6 V; Скорост : 30 об/мин; Диаметър на изходящия вал : M4; Дължина на изходящия вал : 100 mm;. 【Високо качество】-Мотор-редуктор е изработен от метални зъбни колела; устойчив на абразия; предотвратява счупване на зъбите; Добра устойчивост на удар качеството на лагер и на живота на двигателя-редуктор подобрени изключително трайни. 【Функция】- Мотор-редуктор за постоянен ток е малък и лек, което позволява лесно да се инсталира на колелото на изходния вал на двигателя или на крилото на хеликоптер. 【Прилагането на】 -Двигател се използва в хоби, направи си САМ RC, превозни средства, дронах, самолети и т., миниатюра на мотор-редуктор, това е отличен заместител на ржавому или поврежденному двигателя-редуктору постоянен ток на машината. 【Опаковка】-1 бр. x мотор-редуктор за постоянен ток. мотор-редуктор за радиоуправляемого автомобил, модел на робот, двигател "направи си сам" Спецификации : Модел : М4х100Материал : метал Напрежение : DC 6 В Изходна скорост : 30 об/мин Диаметър на изходящия вал : M4 Дължина на изходящия вал : 100 мм Описание : 1.Мотор-редуктори основно се използват за намаляване на скоростта в поредица от предавания, които, от своя страна, създава повече въртящ момент2.Мотор-редуктор за постоянен ток е малък и лек, за да лесно да настроите колелото на изходния вал на двигателя или крилото коптера 3. Използва се в много приложения : асансьори; шаси; механични лостове; електронни играчки и така нататък Съдържание на опаковката : Mailto Съдържание : 1 бр. x мотор-редуктор dc Забележка : Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Други функции

Най-добри сделки