.

.

EKDSPW 2 бр. Дръжки от Антични Бронзови Дърпа Сплав Мини-Дръжка С винт Кутия За Вино, Декорации, Скрин, Декор на корпуса (Цвят: Античен бронз, Размер: 29 * 37 мм)

EKDSPW 2 бр. Дръжки от Антични Бронзови Дърпа Сплав Мини-Дръжка С винт Кутия За Вино, Декорации, Скрин, Декор на корпуса (Цвят:

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Подходящ за гардероби, тумбочек, кухни, чекмеджета, врати и т Добър помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Здрав, елегантен дизайн, не е толкова лесно да избледняват.Просто разхлабване и затягане на стари писалки, всяка дръжка идва с винт за химикалки.Това малко, красиво, практично и икономично продукта в последно време е станал популярен в обзавеждането.Подходящ за гардероби, тумбочек, кухни, чекмеджета, врати и т. Добър помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Здрав, елегантен дизайн, не е толкова лесно да избледняват.Просто разхлабване и затягане на стари писалки, всяка дръжка идва с винт за химикалки.Това малко, красиво, практично и икономично продукта в последно време е станал популярен в обзавеждането.Характеристика : Подходящ за гардероби, тумбочек, кухни, чекмеджета, врати и т. Добър помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Здрав, елегантен дизайн, не е толкова лесно да избледняват.Просто разхлабване и затягане на стари писалки, всяка дръжка идва с винт за химикалки.Това малко, красиво, практично и икономично продукта в последно време е станал популярен в обзавеждането.Материал : Цинк сплав, Размер : прибл. 29*37 мм/1,14*1,46 инча Цвят : Античен бронз Списък : 2 х повдигащи дръжки Забележки : 1. При измерения ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основните стоки, други декорации не се продават.Инструменти за декорация на дома, железария за кабинет, Сцепление.

Други функции

Най-добри сделки