.

.

N/A 26 бр./компл., Набор от многофункционални четки за рисуване, акварел, акрил и масло в свободния стил, аксесоари за художници (Цвят: черен размер: 26 бр.)

N/A 26 бр./компл., Набор от многофункционални четки за рисуване, акварел, акрил и масло в свободния стил, аксесоари за художници (Цвят:

BGN 13.55

Брой продукти
На склад

Има много видове четки, които отговарят на основните изисквания за рисуване, с плоски, кръгли и посочи главата, че и елиминира нуждата от различни четки и предпазва от косопадС помощта на внесени найлон, гальваническую дръжка с медна тръба, обща престижно атмосфера, многофункционалност! ! !. Здрав и практичен, широко използвани в пейзажната живопис, маслени бои, акварельной живопис, слепочной живопис, абстрактна живопис!.Това е много малко известната марка в страната и чужбина.Любима четката на художника.Комплектът съдържа различни видове специални четки и се предлага в удобна холщовом пенале!.Има много видове четки, които отговарят на основните изисквания за рисуване, с плоски, кръгли и посочи главата, че и елиминира нуждата от различни четки и предпазва от косопад.С помощта на внесени найлон, гальваническую дръжка с медна тръба, обща престижно атмосфера, многофункционалност! ! !. Здрав и практичен, широко използвани в пейзажната живопис, маслени бои, акварельной живопис, слепочной живопис, абстрактна живопис!.Това е много малко известната марка в страната и чужбина.Любима четката на художника.Комплектът съдържа различни видове специални четки и се предлага в удобна холщовом пенале!.Има много видове четки, които отговарят на основните изисквания за рисуване, с плоски, кръгли и посочи главата, че и елиминира нуждата от различни четки и предпазва от косопад.С помощта на внесени найлон, гальваническую дръжка с медна тръба, обща престижно атмосфера, многофункционалност! ! !Здрав и практичен, широко използвани в пейзажната живопис, маслени бои, акварельной живопис, слепочной живопис, абстрактна живопис!Това е много малко известната марка в страната и чужбина.Любимите четки художниканабор съдържа различни видове специални четки и идва в удобен калъф за моливи от платното!Материал : найлон, метал, дърво Цвят : както е показано на снимките Брой : 26 бр. Опаковка включва : 26 четки за рисуване/комплект, калъф за моливи от платното Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви, те лесно се плъзгат по хартия и изглеждат просто страхотно, те са идеални за рисуване, colorization, да скицирате, да създавате албуми, занаяти, драскулки, попълване на книгите-оцветители за възрастни или нещо друго.

Други функции

Най-добри сделки