.

.

Anncus Дървен Държач за тоалетна хартия, Държач за тоалетна хартия на ролка за Баня, Аксесоари за Баня за дома за готвене - (Цвят: B)

Anncus Дървен Държач за тоалетна хартия, Държач за тоалетна хартия на ролка за Баня, Аксесоари за Баня за дома за готвене - (Цвят:

BGN 15.77

Брой продукти
На склад

Цвят : Б Осъществяване включва : 1 х дървена кутия Забележка : Размерът при ръчно измерване може да има някаква грешка, тя е в рамките на ± 1 см, действителният размер зависи от самия обект.Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт. Тази дървена кутия е много подходящ за баня, вие можете да я използвате за съхранение на тоалетна хартия, освежителя за въздух, парфюми, свещи или всичко, което ви трябва в банята.В същото време това е една интересна декорация на банята. Тази дървена кутия за декорация на баня в фермерска къща е изработена от масивна дървесина, трайни, толстой и водоустойчива, така че не е нужно да се притеснявате за мухъл.Се дължи на структурата на дърво и възли цвят ще бъде малко по-различно, и всеки продукт уникален. В допълнение към банята, тази кутия за украса в банята също е чудесна декорация за кухня или спалня.Идеален подарък за семейството, мъже, приятели, колеги и т. Осъществяване включва : 1 х дървена кутия Забележка : Размерът при ръчно измерване може да има някаква грешка, тя е в рамките на ± 1 см, действителният размер зависи от самия обект.Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт. Тази дървена кутия е много подходящ за баня, вие можете да я използвате за съхранение на тоалетна хартия, освежителя за въздух, парфюми, свещи или всичко, което ви трябва в банята.В същото време това е една интересна декорация на банята. Тази дървена кутия за декорация на баня в фермерска къща е изработена от масивна дървесина, трайни, толстой и водоустойчива, така че не е нужно да се притеснявате за мухъл.Се дължи на структурата на дърво и възли цвят ще бъде малко по-различно, и всеки продукт уникален. В допълнение към банята, тази кутия за украса в банята също е чудесна декорация за кухня или спалня.Идеален подарък за семейството, мъже, приятели, колеги и т., Описание : Материал : дърво Размер : 35 х 16 х 12 см Цвят : както е показано на фигура Количество : 1 х дървена коробкаособенности : 1. Тази дървена кутия е много подходящ за баня, можете да го използвате за съхранение на тоалетна хартия, освежителя за въздух, парфюми, свещи или всичко, което ви трябва в банята.В същото време това е една интересна декорация на банята.

Други функции

35 x 16 x 12CM:
Product:
Candy Box Accessories
Най-добри сделки