.

.

3 Бр., Фиби за коса, големи щипки за коса, за жени, Щипки за коса, Френски Правоъгълни Щипки за коса, Акрилна Костенурка, Шнола за коса за Гъста и средни коса, Щипки за к?

3 Бр., Фиби за коса, големи щипки за коса, за жени, Щипки за коса, Френски Правоъгълни Щипки за коса, Акрилна Костенурка, Шнола

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Ефектен дизайн 【Широк повод】 : Тези модерни малки щипки за стайлинг на коса може да се прилага в различни случаи, като например парти, церемония, рожден ден, банкет и ежедневното носене. идеална идея за подарък за приятелка, жена, сестра, майка, близки приятели.Високо качество на】 Нашите нокти за коса имат двойна опаковка, за да се гарантира, че ноктите ви ще бъдат в добро състояние по време на доставка.Екипът на Jayongnee клип ще ви гарантира на 100% отстъпка от покупка, ако на нашите черепаховых заколок има някакви дефекти, ние ще ви върнем им. страхотна акрилна френска шнола за коса, правоъгълна автоматична шнола за коса, ретро акрилни щипки за коса-шипове за гъста дълга коса, за жени и момичета ❀Очарователен подарък : Тези годината на реколтата, но нежни фиби за коса ще стане атрактивен подарък за вашата майка, съпруги, сестри, дъщери, приятели и много, много други в празник, рожден ден и други важни дни, показва своята грижа и любов към него. ❀ Универсални случаи : Тези големи акрилни френски фиби за коса с пролетта дизайн е лесно закрепляются и да се прибира, за вас е просто да се създаде класическа френска прическа, класически, ретро или матови цветове могат да се слее с цвета на косата и нарядами, са подходящи за повечето случаи. ❀ Технически характеристики : Материал : метал, акрил Размер : приблизително 11x2,5 см/4,33x0,9 инча на дължина и ширина, Цвят : както е показано на фигура ❀ на Помещение и включва : 3 х голяма акрилна френска шнола за коса ❀ Интимно сервизно обслужване Ако имате някакви проблеми с карфица, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема възможно най-скоро! ❀ Забележка : измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

Други функции

Най-добри сделки