.

.

Чанта, съвместима с калъф Samsung Galaxy S23 Plus, калъф-книжка с панти капак [Стойка] с RFID-блокиране на притежатели на карти [устойчив на удари] и каишка за китката, калъф за те?

Чанта, съвместима с калъф Samsung Galaxy S23 Plus, калъф-книжка с панти капак [Стойка] с RFID-блокиране на притежатели на карти [устойчив

BGN 8.00

Брой продукти
На склад

[Предназначен за] Тази чанта-портфейл е съвместим само със Samsung Galaxy S23 Plus /S23 + Моля, проверете модела на вашия мобилен телефон преди да купите.Не е съвместим с други модели телефони. [НЕЩА] - Нашият калъф Samsung Galaxy S23 Plus / S23 + с държач за карти, изработени от висококачествена изкуствена кожа. тази висококачествена кожа, е избран за качество, съдържание, характер и размер. [УДОБНО] - Samsung S23 Plus / S23 + case портфейла Лесен достъп до всички бутони, камера, динамика и конектора, този флип калъф има 4 слота за карти и джоб, в който може да се съхранява лична карта, шофьорска книжка, кредитни карти и няколко на брой, силен магнит остава затворена, за да гарантира сигурността на вашите неща. [Уникален дизайн] - Тънък калъф тип портфейл-фолио за намаляване на обема и пълна защита на вашия смартфон от надраскване.Чанта-портфейл Lugege Galaxy S23 Plus /S23+ е Удобно, за да отговаря на телефонни обаждания, без премахване на своята практика, и може да води разговор с вътрешен калъф. [Функция на каботажните] - Функция поставка за Samsung S23 Plus / S23 + case wallet ще ви осигури по-голямо удобство при гледане на филми от различни ъгли, общуването с приятели лице в лице. [Здрав] - Вътрешен корпус от TPU този своята практика Galaxy S23 Plus / S23 + твърдо не отстегивается, не е нужно да се притеснявате за това, че той ще падне. [ДУПКАТА] Това е дупка за палеца в джоба за портфейла ще ви помогне лесно да извадите карта. [По-голям капацитет] Отделения за визитки, лични карти, някои бележки и т.

Други функции

Най-добри сделки