.

.

DIKACA 1 бр. за Луксозен Риба, Морски Стъклен Същества, на Декоративно Изкуство, Коледна Декорация, Офис Празник, на Прекрасния Плаж на Топката, Плот от Камък, Декоратив?

DIKACA 1 бр. за Луксозен Риба, Морски Стъклен Същества, на Декоративно Изкуство, Коледна Декорация, Офис Празник, на Прекрасния Плаж

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

УНИКАЛНА СТОЙКА за КРИСТАЛНИ топки - С уникална форма и добър материал, е добра основа за кристални топки, изключително практични и устойчивиДЪРЖАЧ за кристални топки - той може да се комбинира с кристални топки, статуэткой и нефритовой статуэткой, създавайки имате ново визуално впечатление.Интериор под формата на статуи на ОКЕАНА -портативен и лек, може да стане прекрасен подарък за нов дом, за вашите приятели и семейства.Изложбени щандове за колекционери - изящна изработка, красив цвят и пищен външен вид, практичност и дълготрайност.ПОСТАВКА за КРИСТАЛНИ ТОПКИ - Изработен от смола материал, здрав, издържа дълго време.УНИКАЛНА СТОЙКА за КРИСТАЛНИ топки - С уникална форма и добър материал, е добра основа за кристални топки, изключително практични и устойчиви.ДЪРЖАЧ за кристални топки - той може да се комбинира с кристални топки, статуэткой и нефритовой статуэткой, създавайки имате ново визуално впечатление.Интериор под формата на статуи на ОКЕАНА -портативен и лек, може да стане прекрасен подарък за нов дом, за вашите приятели и семейства.Изложбени щандове за колекционери - изящна изработка, красив цвят и пищен външен вид, практичност и дълготрайност.ПОСТАВКА за КРИСТАЛНИ ТОПКИ - Изработен от смола материал, здрав, издържа дълго време.Пратката включва 1 х кристални топки основни характеристики-Просто го сложи на къщата като орнаменти, без никакви модификации, може да се превърне в чудесен изглед към статуята на океанските животни. -Това просто и стилна декорация са много подходящи за декорация на вашата всекидневна, спалня и т., Държач за топки. -Цвят : Бял шкаф за топки от смола. -Красив и модерен, украшение от смола могат да придадат художествен смисъл на вашия дом стойка за кристални топки. -На основата на кристални топки изысканна в производството, с красив и ярък дизайн, форми за дома. -Материал : фигурка плажната звезди от смола. -Прост дизайн, но е много практичен за употреба, много устойчив за задържане на кристални топки, което ви дава добър опит щанд за балони. -Размер : Около 9,00 X9,00 X4,00 см /3,54 X3,54 X1,57 инча скулптура от смола.Описание на продукта Поставка за колена, сферични Тази уникална поставка за кристални топки изработен от смола и красива, си е лесно выцветать i. Декор от кристални топки форма Дизайн е уникален и нежен, много декоративен, за дома, офиса, ресторанта и много други.

Други функции

Най-добри сделки