.

.

Крем за премахване на лепило за мигли, Обикновен Всекидневен за дома

Крем за премахване на лепило за мигли, Обикновен Всекидневен за дома

BGN 6.28

Брой продукти
На склад

Мек, без стимулация, основно се използва за премахване на лепило за удължаване на миглиЕфективно разтваря лепило за удължаване на мигли, бързо почиства и премахва.Нежна текстура, лесен за използване и бързо отстраняване, удобен и практичен. малки размери и тегло, лесен за пренасяне и се съхранява, без да се вреди за вашата кожа.Подходяща както за професионален салон за красота, така и за лична употреба.Спецификация : Функции : Мек без стимулация, основно се използва за премахване на лепило за удължаване на мигли.Ефективно разтваря лепило за удължаване на мигли, бързо почиства и премахва.Нежна текстура, лесен за използване и бързо отстраняване, удобен и практичен. малки размери и тегло, лесен за пренасяне и се съхранява, без да се вреди за вашата кожа.Подходяща както за професионален салон за красота, така и за лична употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто ново Съдържание в мрежата : 10 грама Функция : премахване на лепило за удължаване на мигли на Употреба : 1. Изолирайте горните и долните мигли изолационна лента или тиксо, за очите, за да се предотврати попадането на разтворен течност в глазы2. Нанесете малко количество средства памучен тампон в корените на фалшиви мигли и затворете очи за около 2 минуты3. Когато лепило за трупове ще се стопи, нанесете спирала влажна кърпа или подложка за грим, за облекчаване на фалшиви мигли.Списък с пакети : 1 x Крем за премахване на лепило Забележка : Моля, бъдете внимателни, за да не попаднат в очите по време на работа.Спирала сама по себе си не е досадно, а ще се захванете, ако тя попадне в очите, заедно с лепило.Ако случайно попадне в очите, моля, изплакнете го с вода!.

Други функции

Features:
 
Mild without stimulation, mainly used for remove eyelash extension glue.  :
Effectively dissolve eyelash extension glue, quickly clean and remove.  :
Delicate texture, easy to use and fast removal, convenient and practical.  :
Small size and light weight, easy to carry and store, no harm for your skin.  :
Suitable for both professional beauty salon and personal use. :
Specification:
 
Condition:
100% Brand New
Net Content:
10g
Function:
remove eyelash extension glue 
Usage:
 
1. Isolate upper and lower eyelashes with insulating tape or eye tape to prevent the dissolved liquid from entering the eyes:
2. Apply a little amount of the product with cotton swab to the root of false eyelashes and close eyes for about 2 minutes:
3. When the mascara glue has melted, apply the mascara with a wet tissue or makeup pad to remove the false eyelashes.:
Package List:
1 x Glue Remover Cream:
Note:
 
Please be careful not to get into the eyes during operation. Mascara itself does not irritate, but it will sting if it flows into the eyes with glue. If it gets into the eyes accidentally, please clean it with water!:
Най-добри сделки