.

.

STOBOK 1 бр. Бали за копитата на кон, Противоскользящий Луксозен Издръжлив Ергономичен Практично Захващане Приема за Копита с Четка За Почистване на Инструменти за Гр?

STOBOK 1 бр. Бали за копитата на кон, Противоскользящий Луксозен Издръжлив Ергономичен Практично Захващане Приема за Копита с Четка

BGN 4.24

Брой продукти
На склад

??【ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН】? - четка за коне 2 в 1 позволява без много усилия мръсотията, скопившуюся в копытах коня ??【УДОБНА ДРЪЖКА】? Приема за копита оборудван с удобна гумена дръжка, за която ще бъде удобно да се държа, когато вашите ръце ще бъдат мокри. ??【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】? - Практичен и висок клас, за да приема за копита подходящи за кози, магарета и коне, без да причиняват на животните болка или дискомфорт. ??【ГРИЖИ ЗА КОНЕТЕ】? - Четка за почистване на конски копита може да се използва за премахване на прах с копитата на коня си, а също и за почистване на вашите работни обувки или обувки, в която има мръсотия. ??【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】? - богат на функции и висококачествена четка за почистване на копита не само почиства подкови, но също така може да се прилага за почистване на овце, кози, свине, едър рогат добитък, лам, альпак и т. ?Описание Избор на конски копита? устойчива на плъзгане луксозна здрава ергономична дръжка за подбор на копита с инструменти за почистване на четки, Инструменти за грижа за конете ? Особеност на изписване на копита? Цвят : случаен цвят Материал : найлон Размер : 17x8x2 см - ??【ПРАКТИЧЕН дизайн】? -Четка за коне 2 в 1 може лесно мръсотията, която набилась в копита на коня си.- ??【УДОБНА дръжка】? Приема за копита разработен с удобна гумена дръжка, която удобно се държа, когато ръцете ви са мокри.- ??【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】? - Практичен приема за копитата на премиум-клас подходящ за кози, магарета и коне, без да причиняват на животните болка или дискомфорт.- ??【ГРИЖИ ЗА КОНЕТЕ】? - Четка за почистване на конски копита може да се използва за премахване на прах с копитата на коня си, а също и за почистване на вашите работни обувки или обувки, в която има мръсотия. - ??【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】? - богат на функции и висококачествена четка за почистване на копита не само почиства подкови, но също така може да се прилага за почистване на овце, кози, свине, едър рогат добитък, лам, альпак и т. ? Комплект четки за коне, състоящ? 1 бр. x инструменти за грижа за конете с луксозна дръжка за избор на копита.

Други функции

Най-добри сделки