.

.

Облекло За Новородени Момичета, Блузи с дълги ръкави и Набори за Бебета, Гащеризон, Боди и Панталони с Цветен Модел, Дрехи с Превръзка на Главата, 3 бр.

Облекло За Новородени Момичета, Блузи с дълги ръкави и Набори за Бебета, Гащеризон, Боди и Панталони с Цветен Модел, Дрехи

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Смес от памукЗакопчалката на копчета.Само ръчно пране. ➤Материал : Смес от памук.Безвреден за кожата на вашето малко дете, меки, дишащи и удобни за ползване. ➤ Възраст : Дрехи за малките момичета, подходящи за малки момичета на възраст от 0 до 24 месеца. ➤ Страхотен дизайн : ламинирано рамо с волани, однотонное боди, отстегивающиеся копчета отдолу, потници, панталони с волани, еластичен колан, лък с флорални принтом и хубава превръзка на главата във формата на цвете. ☀ Сезони, за вашите новородени момичета : есен и зима. ➤ Съдържание на опаковката : 1 * Гащеризон за малки момичета + 1 * Панталоните са с цветен модел + 1 * Сладко превръзка на главата.Закопчалката на копчета.Само ръчно пране. ➤Материал : Смес от памук.Безвреден за кожата на вашето малко дете, меки, дишащи и удобни за ползване. ➤ Възраст : Дрехи за малките момичета, подходящи за малки момичета на възраст от 0 до 24 месеца. ➤ Страхотен дизайн : ламинирано рамо с волани, однотонное боди, отстегивающиеся копчета отдолу, потници, панталони с волани, еластичен колан, лък с флорални принтом и хубава превръзка на главата във формата на цвете. ☀ Сезони, за вашите новородени момичета : есен и зима. ➤ Съдържание на опаковката : 1 * Гащеризон за малки момичета + 1 * Панталоните са с цветен модел + 1 * Сладко превръзка на главата.

Други функции

Най-добри сделки