.

.

Дръжки за чекмеджета DOITOOL 6шт Старинни Дръжки за Шкафове с Цветен Модел, Селски Месингови Дръжки За Чекмеджета, Кръгли Дръжки За Шкафове, Дръжки на Мебелен Обков, Бр?

Дръжки за чекмеджета DOITOOL 6шт Старинни Дръжки за Шкафове с Цветен Модел, Селски Месингови Дръжки За Чекмеджета, Кръгли Дръжки За Шкафове,

BGN 2.97

Брой продукти
На склад

Античен и нежен мухъл дизайн, придава уникален стил, добър декоративен ефектШироко се използва в гардероба си, на нощното шкафче, выдвижном кутия и т. е Много практичен и лесен за употреба.Изработен от устойчив материал премиум-клас, е трайна и е здрава за по-дълга употреба.Идеалното допълнение към вашия кухонному килера, мебелната врата, пощенска кутия писмено масата, платяному шкаф и нощното шкафче за обувки, библиотеката шкаф и много други!.Висококачествен и надежден материал от с сплав, него не е лесно да се прекъсне, дълъг експлоатационен живот.Описание на Предмета представлява антикварни мебелни дръжки с един отвор, които са изработени от здрав материал, от с сплав за по-дълга употреба.Може да се използва за кабинет, чекмедже, шкаф обувки, гардероба и т. Антични и изтънчен дизайн ще накара вашите мебели по-освободена и по-красива.Характеристики - Цвят : Бронзов.- Материал : Цинк, сплави.- Размер : около 1.- Изработен от устойчив материал премиум-клас, е трайна и е здрава за по-дълга употреба.- Широко се използва в гардероба си, на нощното шкафче, выдвижном кутия и т. е Много практичен и лесен за употреба.- Идеалното допълнение към вашия кухонному килера, мебелната врата, пощенска кутия на масата, платяному килера, обувному кабинета, библиотеката шкаф и много други!- Античен и нежен мухъл дизайн, придава уникален стил, добър декоративен ефект.- Качествен и надежден материал от с сплав, него не е лесно да се прекъсне, по-дълъг живот.- Цвят : Бронзов. 4 виж на Помещение включва 6 x повдигащи дръжки.

Други функции

Най-добри сделки