.

.

4 бр., Лампа за Беспламенных Свещи ESTIQ, Трептяща Светлина за Свещи на Слънчевата Енергия, монтиран на стената Лампа за прозорец, Романтична лека нощ на Открито с Венд?

4 бр., Лампа за Беспламенных Свещи ESTIQ, Трептяща Светлина за Свещи на Слънчевата Енергия, монтиран на стената Лампа за прозорец,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

(Опаковка от 4) Реалистична беспламенная led слънчева свещСигурност и защита на околната среда.Не съдържа горещо и мръсно восък, с които трябва да се справят при използване, беспламенный, бездимен, без капки и издръжлив.Екологично чисти и безопасни свещи, безопасни за децата, домашните любимци и т. Led лампа на слънчева енергия захранва с акумулаторна батерия, автоматично се зарежда през деня, а времето на работа е до 10 часа.Управление на сензор за околната светлина, той се включва автоматично с настъпването на тъмнината, автоматично се изключва в светли места.Използва led топчета 15000 МКД с дълъг срок на служба 60 000 часа. На разположение 2 режима на осветление : блестящо и постоянно включен.Блестящо жълто-бял светодиод прави светлината на тази свещ е по-реалистичен. : Соларен панел превръща слънчевата светлина в електричество в рамките на деня, както и вградена батерия с капацитет 600 mah осигурява зелен цвят, чистота и икономия на енергия.Лесна инсталация : Не се изисква кабели и розетка.Лампа за свещи на слънчевата енергия с вендузата лесно се инсталира на всякакви гладки повърхности, като например прозорец, керамика, стъкло, и се отстранява с тях.Водоустойчивост : Степен на защита до IP55, висока водоустойчивост и защита от слънцето, устойчивост и трайност.Лесна инсталация : не се изисква кабели и розетка, идеален за работа на открито стълби, стени, градински ограда, стъклен прозорец и т., Подходящи за Коледа, на парти, за Хелоуин, сватба, дом, бар, украса на помещенията, празнични тържества, сватбени тържества, рождени дни, годишнини, поминальных услуги, църковни събрания, проекти направи си САМ " и т. Зажгите 4 опаковки беспламенных свещи.Беспламенный и бездимен, абсолютно не е обект на пожар или риск от пожар, сигурно за семейства с домашни любимци или деца Автоматичен сензор за околната светлина се включва, когато е тъмно и се изключва, когато е светло, така че не е нужно да инсталирате таймери. Придайте стил и цвят на вашия двор или градина с помощта на тези свещи.Плътно прикрепете тези свещи с помощта на вакуум до прозорците, те са пробият мрака на вашите прозорци, и те ще направят вашият дом топъл и уютен. Нашата энергосберегающая свещ, работеща от слънчевата енергия, лесен и удобен за употреба.Всеки лампа съдържа един слънчев панел, и вие можете лесно заряжаете го под пряка слънчева светлина в продължение на целия ден.

Други функции

Най-добри сделки