.

.

BATRC два цвята Рафт С Четири Куки, Монтиране на Тоалетна, Подвесная Баня, Смукателна Стена, Тоалетна За Съхранение, Ръчно Пране, Безплатен инструмент За Пробиване, Си?

BATRC два цвята Рафт С Четири Куки, Монтиране на Тоалетна, Подвесная Баня, Смукателна Стена, Тоалетна За Съхранение, Ръчно Пране,

BGN 13.93

Брой продукти
На склад

Неперфорированный дизайн, здрава залепваща основа, не е необходимо пробиване, точно като транспорт, не трябва да пускатеВисока носеща способност, здрава залепваща основа и комбинация от полипропиленови материали позволяват лесно тежи 2 кг. Силен дренажна способност, деликатен дизайн с анимационни облак, бързо се стича, за да се запази суха. подвижна кука за окачване на шапки за душ, четки за баня, кърпи и т., е Изработен от полипропиленови материали, гладко усещане в ръката, не е лесно, нарязани на ръце, здрав и издръжлив.Неперфорированный дизайн, здрава залепваща основа, не е необходимо пробиване, точно като транспорт, не трябва да пускате.Висока носеща способност, здрава залепваща основа и комбинация от полипропиленови материали позволяват лесно тежи 2 кг. Силен дренажна способност, деликатен дизайн с анимационни облак, бързо се стича, за да се запази суха. подвижна кука за окачване на шапки за душ, четки за баня, кърпи и т., е Изработен от полипропиленови материали, гладко усещане в ръката, не е лесно, нарязани на ръце, здрав и издръжлив.Цвят : розово, лилаво, зелено, жълто, бежово-сив, синьо-зелено слоевете : 2 слоя Функция : Без перфорация Материал : PP Начин на инсталация : усвояването на стената място за съхранение : съхранение в банята.

Други функции

Най-добри сделки