.

.

Lingge Еднократна Пиърсинг Ушни Отвори по-нататъшни Грижи Стерилизация Пиърсинг Обеци за Пречистване на Дупки Почистване на Линия Премахване на Миризма Комплект За ?

Lingge Еднократна Пиърсинг Ушни Отвори по-нататъшни Грижи Стерилизация Пиърсинг Обеци за Пречистване на Дупки Почистване на Линия

BGN 55.29

Брой продукти
На склад

Хидрофилни съставки държат молекулите на водата удобно и чисто, просто, безопасно и не дразниУдобни за носене с вас, независимо дали сте в офиса или излезете навън, можете да лесно да се направи освежаващ пиърсинг по всяко време и на всяко място.Използвайте фина памучна нишка, по-гъвкави, по-приятни за кожата, по-мека и удобна, осигурява по-цялостна грижа за ушни отвори.Лесно управление на удобно и бързо почистване на ушни отвори, без никакви болезнени усещания премахва специфичен мирис и овлажнява ушни отвори.Преносимост : Лесен за носене, независимо от това, къде се намирате в офиса или където вие ще излезете, можете да се подсладим пиърсинг по всяко време и на всяко място Слаб ментов аромат, ярък и освежаващ, свеж и девчачий изключителен аромат. Лесен за управление, удобен и бърз за почистване на ушни отвори без никаква болка, отстраняване на специфична миризма и къпане ушни отвори. Използвайте фина памучна нишка, по-гъвкави, по-приятни за кожата, по-мека, по-удобно, осигурява по-цялостна грижа за ушни отвори. Лек аромат на рози, светло и свежо, прясно и девчачий изключителен аромат. Хидрофилни съставки, които определят молекулите на водата, удобни и чисти, прости, безопасни и не дразни. Удобни за носене с вас, независимо дали сте в офиса или излезете навън, можете да лесно да се направи освежаващ пиърсинг по всяко време и на всяко място.Характеристика : Почистете ушное дупка от прах / без мирис.Спецификация : Име : Комплект за почистване на ушни отвори Мирис : мента, роза и Опаковъчен лист : 5 мл почистващо разтвор * 1 Чистящая конец * 60.

Други функции

Най-добри сделки