.

.

Тип OUNONA Автоматично Устройство за отстраняване на хартиен носител перфоратори За съхранение Без Пластмасови Притежателя, Монтирани В Корпуса на Домакински Безпл?

Тип OUNONA Автоматично Устройство за отстраняване на хартиен носител перфоратори За съхранение Без Пластмасови Притежателя, Монтирани

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Поставка за чаши за еднократна употреба : Бесследное подвешивание на стената, прозрачно съхранение, лесно да се заеме със себе сиСтенни кутия за хартиени чашки : Стенни дизайн е много практична и не заема много място.Стенен държач за хартиени чашки : В горната част на устройството за вземане на чаши има една малка дупка за съхранение на чаени торбички и пакетчета кафе и чай.Опаковка за еднократна употреба чаши : Той идва с клейкими стикери, не е нужно пробиване на стената, и той не оставя следи.Притежателят на спорта за чаши за вода : Капачка от мръсотия ще запази вашите чаши в сигурността и гигиеничности.Пратката включва 1 х опаковка за еднократна употреба чаши Характеристики-Той е лесен за използване и експлоатация, осигурява голямо удобство за вашия диспенсера за чаши. - Той идва с клейкими стикери, не е нужно пробиване на стената и не оставя следи по стената на хартиени в кутия. - Цвят : Бял конусообразный чашка-опаковка. - Размер : Около 24,00 X9,50 X9,50 см. / 9,43 X3,73 X3,73 инча диспенсер за хартиени чашки. - Материал : Пластмасов диспенсер за напитки. - Изработен от пластмаса, който е силен и издръжлив за използване с чашечным дозатор выдвижного тип. -Добра работа, лесно се премахва, хартиена чаша не пачкается, чист поставка за чаши. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба, не заемат твърде много място на електрически багажник за сервиране на чаши.Информация за продукта Титуляр за диспенсера чаши за вода, Този продукт представлява опаковка за еднократна употреба, чаши, изработени от висококачествен материал и е устойчиво.стенен държач за хартиени чаши лек и Лесен за инсталиране. опаковка за еднократна употреба чаши ви Позволява лесно да си чаши за еднократна употреба и тях самите.Стенни кутия за хартиени чашки, Подходящи за дома, хотел, кафене, бар и много други. поставка за чаши за еднократна употреба, Изберете една за себе си.

Други функции

Най-добри сделки