.

.

20 БР. Скоби от Крокодилска кожа Електрически, 5-Цветна 21,5-инчов Тестови кабели с клипове от Крокодилска кожа, Щампован Свързващи Кабели за Електрическо изпитване, С?

20 БР. Скоби от Крокодилска кожа Електрически, 5-Цветна 21,5-инчов Тестови кабели с клипове от Крокодилска кожа, Щампован Свързващи

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Пакетът включва : 20 бр тестови кабели с клипове тип "крокодил"Пет цвята, по четири от всеки цвят. 5 цветни тестови кабели са удобни за проследяване на ситуацията, помагат визуално да се разграничат един от друг.СИГУРНОСТ и дълготрайност : Свързване на проводник е изработена от PVC-материал, безопасен и надежден, със силно увеличена еластичност.Покритие повърхността на пробния тел гланцирано.Не води до пересечению проводник или късо съединение.НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ и здрави : Електрически щипки тип "крокодил" са изработени от никелиран стомана, със здрава пружина и трайна връзка за осигуряване на добра проводимост.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : се използва Широко в лабораторни електрически изпитвания, като например експерименти, монтажни платки, създаване на прототипи, отстраняване на проблеми и т. може да се използва в лаборатории, магазини, училища, домове и в производството.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : 20 електрически щипки тип "крокодил", нашето приятелско обслужване на клиенти 7 * 24 за спокойствие. 5 цвята : Тестване на множество обекти ще ви помогне визуално да се разграничат една от друга.Сигурен и надежден : те са здраво закрепени в скоби, което осигурява добра проводимост.Широко се използва : се използва Широко в лабораторни електрически изпитвания, като например експерименти, монтажни платки, създаване на прототипи, отстраняване на неизправности и т., Набор от тестови кабели 20 бр. 5 цвята позволяват бързо да се прави разлика достатъчно щипки тип "крокодил", не е нужно да се притеснявате за това, че те не са достатъчни.При използване на уреди или броячи можете да получите желаните резултати в процеса на свързване.Свързване на проводник е изработена от PVC-материал, безопасен и надежден.А нашите клипове от кожа на алигатор притежават висока еластичност, така че няма нужда да се притеснявате за това, че те лесно ще паднат по време на употреба.

Други функции

Material:
Copper and PVC
Най-добри сделки