.

.

Чаша за уиски с Дедушкиным сок ОБЛЕГЧИ ЖИВОТА, Уникални Подаръци от дядо Ценна Дървена кутия,Забавни Идеи за подарък за Нов Дядовци, Подарък за рожден Ден от внук, В?

Чаша за уиски с Дедушкиным сок ОБЛЕГЧИ ЖИВОТА, Уникални Подаръци от дядо Ценна Дървена кутия,Забавни Идеи за подарък за Нов Дядовци, Подарък

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

【Уникални подаръци дядо за мъже 】Ако търсите идеалният подарък за баби?Тази чаша за уиски "Дедушкин сок" ще се превърне в най-добрият подарък за рожден ден, Коледа, Нова година, Деня на благодарността или всеки друг ден, когато вие искате да изразите своята любов на дядоДумата "Дедушкин сок" и улавяне на духа на страст, енергия старец.Те с радост ще се смея, когато ще се отвори страхотен подарък с кляпом в устата.Идеални подаръци от дядо на Внук, Правнуци, внучки, Внучатниц. 【Дървена подарък кутия премиум-клас】 Забавен подарък, с кляпом дядо идва в луксозна дървена кутия за подарък, който е много по-добре от други цветни кутии, тя презентабельна и ценени.Той ще бъде изненадан, когато те ще получат този дар.Дегустация впечатления ще бъдат подобрени с тази уникална чаша от планински кристал.Всяка чаша за уиски, добре опаковани с пенопластовой подплата, не е нужно да се притеснявате за царапинах и поломках.Настанете се в абсолютна безопасност при закупуване. 【Съвременни умения ще запази думи дълго】 Ние знаем, че може да се притесняват, дълго ли ще остане думата "Дедушкин сок" върху стъклото.За разлика от други, текст, отпечатан върху стъклената повърхност, която лесно да се измие, в нашия използва модерна технология, осигуряваща по-дълъг живот от ярка текст и го многогодишно използване в ежедневния живот.Думите да са останали живи, по-добре да бъдат измити ръце и да не се използва сильнокислые или алкални почистващи препарати. 【Кристална чаша за уиски, не съдържащ 100% олово】 Този старомодна чаша за дедушкиного сок изработен от висококачествен кристал, съдържащ олово.Чаша Whiskey rock с дебели стени и здравата основа се различава по-голяма здравина и устойчивост на аварии, отколкото на други чаши. Голям капацитет на пълнене и 12 грама чудесно за добавяне на кубчета уиски и семки в любимите си напитки, като скоч, бърбън, водка, старомодна коктейли, уиски и т. най-Добрите идеи за подаръци за дядо си, за нов дядо. 【Гаранция за най-отговори】 Ние подкрепяме нашия продукт и да ви предлагаме възможно най-добрия опит на покупката.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ние гарантираме връщане на парите до 30 дни ако не сте доволни от нашия продукт.Ако той се повреди след получаване, ние ще ви изпратим замяна.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки