.

.

2 бр., Стъргало за драскотини, Подвижна Четка за Стъклени съдове, Чисти, Чаши за бутилки, Спортен Млечен Инструмент, Вази за Винени Бутилки, Практични Четки, Домакинс?

2 бр., Стъргало за драскотини, Подвижна Четка за Стъклени съдове, Чисти, Чаши за бутилки, Спортен Млечен Инструмент, Вази

BGN 5.21

Брой продукти
На склад

ГЪБА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ -Материал : Изработени от гъба и пластмаса, практически i СРЕДСТВО за ПОЧИСТВАНЕ на ЧАШЕЧНЫХ за зъби - Дългата дръжка на четката може директно да се докосват дъното на бутилката за почистване.ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на съдове от ПОРЕСТИ БУТИЛКИ - Този набор от четки с дълга дръжка е много удобен и лесен за използване.ЧЕТКИ ЗА СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ - Този набор от четки с дълга дръжка е много удобен и лесен за използване.ЧЕТКА за STEINS - Споделете ги със семейството си, защото това е набор от практични четки за млечни бутилки.ГЪБА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ -Материал : Изработени от гъба и пластмаса, практически i. СРЕДСТВО за ПОЧИСТВАНЕ на ЧАШЕЧНЫХ за зъби - Дългата дръжка на четката може директно да се докосват дъното на бутилката за почистване.ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на съдове от ПОРЕСТИ БУТИЛКИ - Този набор от четки с дълга дръжка е много удобен и лесен за използване.ЧЕТКИ ЗА СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ - Този набор от четки с дълга дръжка е много удобен и лесен за използване.ЧЕТКА за STEINS - Споделете ги със семейството си, защото това е набор от практични четки за млечни бутилки.Пратката включва 2 четки с губчатыми чаши, 2 глави за четки Характеристики -пластмаса и губчатые материали имат по-дълъг живот. - Подходящ за всички видове чаши и бутилки, което е съвкупност от много практични почистващи четки за вас. - Цвят : бял - Те ще ви помогнат да почистите добре чаша, без да вредят на корпуса чаша. - Материал : полипропилен и гъба. - Споделете ги със семейството си, защото това е набор от практични четки за млечни бутилки. - Размер : 28,30 X5,00 X5,00 см / 11,12 X1,97 X1,97 инча - На дръжки за зъби има дупки, което ги прави удобни за съхранение и обесване.Описание на продукта Четка за почистване на чаши, без да наранява чаша, внимателно почистете чашата на 360 градуса.четка за steins Това е набор от четки за бутилки, изработени от материали с висока якост и имат дълъг живот. гъба за миене на съдове Могат да бъдат окачени дизайн, може да бъде окачен на стената, да съхранявате удобно.

Други функции

Най-добри сделки