.

.

Четка за тоалетна Четка за тоалетна Стенни Четка за тоалетна и Притежателя Тоалетна за Баня, Напълно Затворен Набор от тоалетни за зъби Подвижна Дюза Пластмасова, ?

Четка за тоалетна Четка за тоалетна Стенни Четка за тоалетна и Притежателя Тоалетна за Баня, Напълно Затворен Набор от тоалетни за зъби

BGN 21.10

Брой продукти
На склад

【Елегантен И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Защо са избрали нашата четка за тоалетна?Това е не само средство, но и по-скоро декор за баняЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. ◆ Може да бъде наклеен на стената, без да заема място,Компактни стенни дизайн, идеален за малки помещения. ◆ За размери : 9x8x37,5 см /3,55x3,15x14,78 инча. ◆ Е с форма на четка за почистване, предназначена за дълбоко почистване на под ръб и в други трудно достъпни места. ◆ Дръжка на четка за тоалетна е проектирана за надежден и удобен за улавяне и не ще се завърти в ръката си.MRXFN【ЗДРАВА и ефективна четка-накрайник BRUSHToilet може дълбоко почистване на вашия тоалетна чиния на 360 градуса и лесно да стигнете до всяка част от него, например, до долната част на бортика.Четка за тоалетна е здрав и лесен за почистване след употреба.Наименование на продукта : Тоалетни четки и держателиматериал : Пластикразмеры : 9x8x37,5 см /3,55x3,15x14,78 Дюймовматериал : пластмаса, здрав, лесен за използване, не избледняват, дълъг експлоатационен живот.Характеристики : работа на смени глава на четка, лесно заменим, лесни за поддръжка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.При нормални обстоятелства ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 дни, срокът на доставка е до 15-20 дни, , ако не можете да получите стоките в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.

Други функции

Най-добри сделки