.

.

Уважаеми Одеяло с Котка, Ултра Меки Топли и Уютни Леки Завивки от Микрофибър, Фланелен Шерпа, Пухкави Плюшени Покривки за мека мебел, Спално Бельо за Целия сезон, пр?

Уважаеми Одеяло с Котка, Ултра Меки Топли и Уютни Леки Завивки от Микрофибър, Фланелен Шерпа, Пухкави Плюшени Покривки за мека

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Високо качество】 Мультяшное хубаво одеяло за котки, изработени от 100% фланелевого от полиестер микрофибър, мека и пушистое одеяло на допир удобно и дышащее, осигуряваща максимална топлина, мекота и комфортИдеален размер 50* 60 е подходящ за повечето хора. 【Изискан модел】 ultra-висока скорост на печат, комбинирана с изискан одеяло фигура, дарящим на хората визуално пиршество.Нашият очарователен одеяла с анимационни котешка тема - това е нещо, което ще се хареса на всяко дете. 【Сцена】 Са идеални за дома или излизане навън.Свернитесь сгуша на дивана, на леглото или на удобно свернитесь сгуша в студена кино или на работното място по време на гледане на телевизия. особено за нощуване на открито, плаж, самостоятелно шофиране, полети, пътуване, ваканция, това ще бъде идеалният избор, за да ви е топло и комфортно през цялата година. 【Най-добрият подарък】 Изискано и луксозно одеяло ще се превърне в идеален подарък за всеки повод, рожден ден, Коледа и други семейни празници.Вие или вашите деца, ще ги много обичам.Тези диванные пелерини ще станат неразделна част от вашето ежедневие. 【Машинно пране】 Висококачествена тъкан със защита от търкалянето и свиване, лесна поддръжка, само хвърли я на пишеща машина и за изпиране със студена вода, след това подсушете на слаб огън.Избягвайте директна топлина.Не използвайте белина. 【Високо качество】 Мультяшное хубаво одеяло за котки, изработени от 100% фланелевого от полиестер микрофибър, мека и пушистое одеяло на допир удобно и дышащее, осигуряваща максимална топлина, мекота и комфорт.Идеален размер 50* 60 е подходящ за повечето хора. 【Изискан модел】 ultra-висока скорост на печат, комбинирана с изискан одеяло фигура, дарящим на хората визуално пиршество.Нашият очарователен одеяла с анимационни котешка тема - това е нещо, което ще се хареса на всяко дете. 【Сцена】 Са идеални за дома или излизане навън.Свернитесь сгуша на дивана, на леглото или на удобно свернитесь сгуша в студена кино или на работното място по време на гледане на телевизия. особено за нощуване на открито, плаж, самостоятелно шофиране, полети, пътуване, ваканция, това ще бъде идеалният избор, за да ви е топло и комфортно през цялата година. 【Най-добрият подарък】 Изискано и луксозно одеяло ще се превърне в идеален подарък за всеки повод, рожден ден, Коледа и други семейни празници.

Други функции

Най-добри сделки