.

.

Автомобилна поставка за Чаши-Поднос за храна, леки закуски, Автомобилна поставка за Чаши-Масичка за автомобил, камион, Ван, Здрав и Плъзгаща се и Въртящи Автомобилн?

Автомобилна поставка за Чаши-Поднос за храна, леки закуски, Автомобилна поставка за Чаши-Масичка за автомобил, камион, Ван, Здрав и Плъзгаща

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

[Храна в колата] - Нашият тава с подстаканником за колата създава приподнятую платформа, за да можете да пият или ядат в колатаС помощта на този трайно и удобно на тавата-поставки за чаши след ще можете да се насладите на храната, без да се създава голяма бъркотия. [Прибиращ автомобили плоча–органайзер] - Тази табела-поставка за чаши на практика е проектиран така, че да може да се представи в съответствие с вашите различни нужди на съхранение.Минимално пространство, достатъчно за съхранение на малки предмети като ключове и слънчеви очила.За приготвяне на бургери или напитки може да представи чиния, за да имало повече място.Той също така има гъвкав силикон слот за телефон, който може здраво да задържи вашия телефон, не выскальзывая. [Расширяемое основата] - Основание за това тавата може да се завъртете до и разширяване на диаметър от 2,4 инча до 3,7 инча.Той е подходящ за повечето подстаканников с кръгла форма, на всякакви автомобили.Моля ИЗМЕРЕТЕ си ЧАШИ, за ДА ВИДИТЕ ДАЛИ ТЯ се ВПИСВА В РАЗМЕР ДО НАШАТА СТОЙКА. [Регулируеми и завъртане на манивела] - Дръжка на нашия десктоп тава за подстаканников специално проектиран с две панти, които осигуряват отлична поворотливость и позволяват инсталирането на ъгъл или на подходяща височина, за предотвратяване на всички колебания.Под панти също разполага с въртящ се на 360 градуса диск, който може да се регулира. [Се инсталира лесно и се отстранява] – Този, маса за хранене с подстаканником е лесен за инсталиране и конфигуриране, е изработен от висококачествена ABS-смола, много издръжлив и лесен за почистване.Можете да сгънете го, без да пречат на други теми, или се отпуснете на хонорар основания, за да го извадите от поставки за чаши след. [Храна в колата] - Нашият тава с подстаканником за колата създава приподнятую платформа, за да можете да пият или ядат в колата.С помощта на този трайно и удобно на тавата-поставки за чаши след ще можете да се насладите на храната, без да се създава голяма бъркотия. [Прибиращ автомобили плоча–органайзер] - Тази табела-поставка за чаши на практика е проектиран така, че да може да се представи в съответствие с вашите различни нужди на съхранение.Минимално пространство, достатъчно за съхранение на малки предмети като ключове и слънчеви очила.За приготвяне на бургери или напитки може да представи чиния, за да имало повече място.Той също така има гъвкав силикон слот за телефон, който може здраво да задържи вашия телефон, не выскальзывая.

Други функции

Най-добри сделки