.

.

Закачалка от дърво Тангкула Отделно Стоящи Регулируема по височина Закачалка за дрехи в коридора с 9 куки и устойчиво Трехногим основание, Закачалка за палта от Ка?

Закачалка от дърво Тангкула Отделно Стоящи Регулируема по височина Закачалка за дрехи в коридора с 9 куки и устойчиво Трехногим

BGN 26.06

Брой продукти
На склад

【? 4 секции за регулиране на височината】4 подвижни, но независими секции ви позволяват да настроите общата височина в зависимост от нуждите на вашето семействоМожете да използвате 3 части за поддръжка на вашите деца и 4 секции за възрастни.И тези секции са лесни за монтиране заедно с помощта на вградените винтове, за което изобщо не се изискват никакви инструменти. 【? Избраният материал от каучуково дърво】 Изработени от висококачествена гума, дърво, тази закачалка за дрехи е добра твърдост и красива текстура, която осигурява продължителна употреба.В него няма чеп, превенция кройка на облекло.Освен това, неговата гладка повърхност лесно се поддържат чисти с помощта на мека кърпа. 【? Многофункционална 9 куки】 Е отделно стояща палто-дърво, оборудвано с 9 кръгли куки в шахматна дъска модел, позволява да се мотае няколко предмети като дрехи, чанта, шапка, шал, вратовръзка, чадър и т. на Всяка кука издържа на натоварване до 7 кг, не ломаясь.И извити на куки по-хуманни, отколкото остри. 【? Трехногое основа с висока устойчивост на】 Тази закачалка за дрехи с повишен трехногим основание, за да се гарантира добра стабилност и ефективно предотвратяване на преобръщане.Специално разработен основата позволява равномерно да се разпределят натиск за запазване на равновесие.Освен това, благодарение на тънък майсторство на изпълнение, тя не поцарапает пода. 【?Компактност, благодарение на универсалността на】 Този компактен закачалка за дрехи, заема малко място, като същевременно се поддържа ред в стаята.Благодарение на деликатни фигурата и елегантния стил тя чудесно ще се впишат във всеки интериор.Съчетаващ практичност и естетика, закачалка за дрехи е идеален за всекидневна, антре, спалня, коридор и още много други.

Други функции

Най-добри сделки