.

.

перуки Дантела Отпред вълна на вода shefleek Перуки Дантела Отпред Човешка коса, предварително Выщипанные с косата на Бебето 13x4 HD Прозрачни Перуки Дантела Отпред Браз?

перуки Дантела Отпред вълна на вода shefleek Перуки Дантела Отпред Човешка коса, предварително Выщипанные с косата на Бебето 13x4 HD Прозрачни

BGN 46.88

Брой продукти
На склад

?【Материал перуки】 Нашите перуки с една вълнообразна дантела в предната част, изработени от 100% на необработени бразилски човешки косъм, нарязани директно с млади здрави момичета-донор, меки и чисти, полезни и удобникогато, не спутывается. ?【Размер на дантела】 13x4 HD прозрачни швейцарски перуки на съвсем малък отпред, предварително выщипанные от косата на бебето.Перука от човешка коса на съвсем малък отпред пълен и дебел, с много естествена линия на растеж на косъма.Перука със свободна част, може да бъде разделена на средната част и на страничната част. ?【Перуки, изработени от човешка коса с плътност на 180%】 перуки с плътност на 180%, пълни и дебели перуки с дълбоко волновым дантела отпред.Той е с висока плътност, което означава, че в перука много коса и той е много буйни! на разположение от 18 до 30 инча.Може да изправяне, къдри, направи префасонира, белина, боя се. ?【ШАПКА за перука с водна вълна】 дишаща мрежа за перуки (22,5 инча) с 3 расческами и регулируеми джапанки, добре се фиксира върху главата, може да се регулира лесно, е удобна, трайна и е идеален за главата. ?【Перука от човешки косъм с водна вълна 】 HD прозрачни перуки, изработени от човешка коса на дантели, направете високо опашката си и префасонира, както ви харесва и е подходящ за всякакви ситуации, като например парти, рожден ден, пътуване, празник, абитуриентски бал, сватба и за вашето ежедневие.Предварително выщипанный косата е естествен. Плътност на 180%.Естествена коса на бебето.Естествена коса на бебето. плътност на 180%.Предварително выщипанный косата е естествен.Предварително выщипанный косата е естествен.По-истински, тъй като вашата собствена кожа на главата.Невидимите възли.Косата на бебето наоколо, естествени и красиви. 2 странични и 1 задната расчесываются за по-добра фиксация на перука.Удобна мрежа шапчица добре седи, му е лесно да инсталирате и да се грижат.Свободната част, може лесно да откопчавам по никакъв начин.Регулируем еластичен ремък на гърба му позволява да се регулира размера в зависимост от вашата главата в позиции 1 2 3.Размер на шапка за перука : 21,5-22,5 инча.Редовно измивайте и внимателно кондиционируйте косата.Преди миене внимателно распутывайте косата си с ръце.Внимателно положи къдрава коса с пръсти, а не с четка.Оставете косата да изсъхне естествено и да не го правете под жаркото слънце.Никога не спите с мокра коса, и можете да я закрие им, за да се предотврати спутывание.Избягвайте прекомерната употреба на горещи бигудей и утюжков, които да намалят срока на тяхната служба.Q1 : Това е човешка коса?.

Други функции

Най-добри сделки