.

.

Пластмасови контейнери за съхранение на яйца с капаци и потребителски надписи, предназначени да предизвикат усмивка! Чудесен подарък! (Ферма пресни хапки)

Пластмасови контейнери за съхранение на яйца с капаци и потребителски надписи, предназначени да предизвикат усмивка! Чудесен подарък!

BGN 11.30

Брой продукти
На склад

Хумор, съвети, игри на думи и глупости са идеално допълнение към най-важния прием на храна за деняНакарай някого, за когото се грижите, с които работите или над някого, просто искате да се забавляват, да се усмихваш всеки път, когато отворите хладилника.Пластмасов склад за яйца, не съдържа бисфенол А, на 12 яйца, с капак.Всеки контейнер е украсена с винил стикер с двойно ламинированием с дебелина 6 mils и незаличимо прикрепен лепило.Въпреки етикети водоустойчив и издържа на много пране, те не могат да се мият в миялна машина само поради възможността от изсушаване при нагряване.Контейнери за яйца формуются в чужбина, но етикети са изработени и се прилагат в САЩ.Накарай някого, за когото се грижите, с които работите или просто искат да се забавляват, да се усмихваш всеки път, когато отворите хладилника.Пластмасов контейнер за съхранение на яйца, които не съдържат бисфенол А, на 12 яйца с капак.Всеки контейнер е украсена с винил стикер с двойно ламинированием с дебелина 6 mils и незаличимо прикрепен лепило.Въпреки етикети водоустойчив и издържа на много пране, те не могат да се мият в миялна машина само поради факта, че те са изложени на сушене при нагряване.Контейнери за яйца формуются в чужбина, но етикети са изработени и се прилагат в САЩ.

Други функции

Най-добри сделки