.

.

Кола за телефон на GERI Dash, Инструмент панел за мобилен телефон, [Никога не се плъзга и не попада] за Определяне на телефона за арматурното табло на колата, Съвместимо ?

Кола за телефон на GERI Dash, Инструмент панел за мобилен телефон, [Никога не се плъзга и не попада] за Определяне на телефона

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

?СТАБИЛЕН, като ROCKY MOUNTAIN : След 3 години над 100 изпитване на материали и оптимизиране на стабилността на повече от 150 пъти, ние подобряваме планина за телефон на арматурното табло на автомобила до най-добрата версия на ① Стикер NANO-Level 3 M, благодарение на която титуляр за телефона на таблото на колата здраво се е вкопчил в арматурното табло, устойчив, като Rocky Планинар, никога не се безпокойте за преместване или есента при използване на мобилен телефон или GPS-навигация, гарантира безопасно шофиране ? Държи здраво всеки телефон : Кола за телефон на арматурното табло е проектиран като цялото затягане, които са солидна триъгълна конструкция, която сигурно ще задържи вашия телефон, изключително широк (16 мм) и дълбок слот за телефона ви позволяват да използвате кола за телефон за телефони от всякакъв размер, GPS-устройства, с дебели чехлами за телефони, дори i Phone 14 Pro Max + дебели калъф Otterbox, преминали тест на преспи и стръмни завои състезателен клас 6000, нито веднъж не е отпадането телефон. ? Е най-подходящ за арматурното табло : долната част на автомобилния притежателя за мобилен телефон, изработен от наноразмерной етикети 3 M, която могат да издържат дори на екстремни метеорологични условия при температура между 47 ° F до 256 ° F и никога не се топи и не оставя следи по таблото.След като doctor of Ergonomic развива-добри ъгли на видимост, няма нужда да се спусне главата си, за да видите телефон и GPS.Закопчалка за мобилен телефон за кола е подходящ за 99% от арматурното табло, най-добрият избор за шофьори, Tesla, пикапи, джипове, камиони и таксита. ? ЛИПСА на СМУЩЕНИЯ ЗА ПРЕГЛЕД : Скоба за автомобилния телефон на GERI е тънък профил с 2 вида ергономично регулиране на ъгъла на наклон, тестван от повече от 300 коли, никога не загораживает преглед на водачите, гарантира безопасно шофиране. ? ПОДХОДЯЩ за извити и плоска таблото : конструкция от гъвкав алуминиев лист позволява да регулирате определяне на дъното на извити повърхности, че е по-добре, отколкото при други притежатели на телефони, които могат да бъдат приложени само към равна повърхност. ?Действа отговорно и устойчиво?Като отговорна компания, GERI работи в съответствие с високи екологични и социални стандарти.Кола за мобилния си телефон на GERI също така идва с гаранция от 12 месеца.

Други функции

Най-добри сделки