.

.

ZHENGGUIFANG Стабилни Държачи за Тоалетна Хартия на Космическия Многофункционален Алуминиев Държач За Съхранение, Полици за Баня Рафт за Кърпи с Притежателя на Безплат?

ZHENGGUIFANG Стабилни Държачи за Тоалетна Хартия на Космическия Многофункционален Алуминиев Държач За Съхранение, Полици за Баня

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Цвят : Златен, Сребърен, ЧеренМатериал : Алуминий.Пратката включва : 1 х Държач за хартия.Държач за хартия е подходяща за хартия с ширина не по-115 мм. В держателе за съхранение може да поставите вашия телефон и други елементи.Цвят : Златен, Сребърен, Черен.Материал : Алуминий.Пратката включва : 1 х Държач за хартия.Държач за хартия е подходяща за хартия с ширина не по-115 мм. В держателе за съхранение може да поставите вашия телефон и други елементи.Цвят : Златен, сребърен, черен Материал : алуминий Характеристики : - Нов дизайн. 2 в 1 : Държач за съхранение + държач за хартия.- Държач за хартия е подходяща за хартия с ширина не по-115 мм. - В держателе за съхранение може да поставите вашия телефон и други елементи.- Не трябва да скочи.Така е по-удобно.- Идеален за използване в спалня, маса, тоалетната, мивката, кухнята и т., на Помещение включва : 1 х стойка за хартия Забележка : -поради различните партиди производство на детайли на продукта може да се различават леко.Ако обръщаш внимание на разликата, моля, купувайте я внимателно.-Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.-Поради друг дисплея и друго осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни такси, брокерски такси и други разходи, свързани със вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат по време на доставка.Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ при изпращането.

Други функции

Най-добри сделки