.

.

Veemoon Чистачките Автомобилен Пречиствател на Автомобилни Инструменти Стъргало За Душата, Прозорец 2 ЕЛЕМЕНТА Стъклен Стъргало Прозорец Стъргалка, За да се Пол Стър?

Veemoon Чистачките Автомобилен Пречиствател на Автомобилни Инструменти Стъргало За Душата, Прозорец 2 ЕЛЕМЕНТА Стъклен Стъргало Прозорец

BGN 9.28

Брой продукти
На склад

ТЕЛ ЗА ПРЕДНОТО стъкло - Изработени от висококачествен материал фина работа и са трайниТЕЛ за ОГЛЕДАЛА - лесно се отстранява водата от стъкло, огледала, плочки и т. ЧИСТАЧКА за ПРОЗОРЦИ СТЪКЛА - лесен за използване и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобство.ПРЕЧИСТВАНЕ на ЧИСТАЧКИТЕ - Ергономична дръжка, която удобно за хващане и стискане, и тя няма да навреди на ръцете.СТЪРГАЛКА, ЗА да стъклен ПРОЗОРЕЦ - Стъргалка за стъкло може дълбоко да проникне в неподатливые материали около дома си.ТЕЛ ЗА ПРЕДНОТО стъкло - Изработени от висококачествен материал фина работа и са трайни.ТЕЛ за ОГЛЕДАЛА - лесно се отстранява водата от стъкло, огледала, плочки и т. ЧИСТАЧКА за ПРОЗОРЦИ СТЪКЛА - лесен за използване и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобство.ПРЕЧИСТВАНЕ на ЧИСТАЧКИТЕ - Ергономична дръжка, която удобно за хващане и стискане, и тя няма да навреди на ръцете.СТЪРГАЛКА, ЗА да стъклен ПРОЗОРЕЦ - Стъргалка за стъкло може дълбоко да проникне в неподатливые материали около дома си.Характеристики - Цвят : сив - Материал : PP, TPR - Размер : 34.79in - Използва се висококачествен материал, изящна изработка и издръжливост. - Ергономична дръжка, удобна за задържане и няма да навреди на ръцете. - Стъргалка за стъкло може дълбоко да проникне в видий материали около дома си. - Този многофункционален стъклен стъргало е удобно за вас, когато вие се изпълни домашното. - Мокро и сухо двойна употреба, приложими към широк спектър от сценарии, като баня, хол, кухня, балкон и т. Предпоставка включва 2 x чистачки с Описанието по-Бързо почиствайте прозорците с помощта на тази професионална аксесоар за почистване на прозорци.С помощта на прецизно, ефикасно средство за бързо и лесно кърпички капки вода с всякакви плоски гладки повърхности.Изработен от материали с отлично качество, което позволява да се използва много дълго време.

Други функции

Най-добри сделки