.

.

ALIVEE Различни ястие Пластмасови Днес за Сервиране на Плодове с Кухненски Органайзер Кошница ръчно изработени Многофункционално съхранение (Размер: 27 см)

ALIVEE Различни ястие Пластмасови Днес за Сервиране на Плодове с Кухненски Органайзер Кошница ръчно изработени Многофункционално

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Тези плочи са отлични за подаване на мезета на масата и служат като един вид украшение към ястияМоже да ги използвате за приготвяне на сос и чипс.Също така да ги използва като закуска с плодове.Използвайте тези чинии за десерт по време на следобеден чай с малко бисквити, сушени плодове, ядки, шоколад и т. ▲ може да бъде поставен в хола, кухнята, кръчмата и така нататък. ▲ Можете да го дари на своя приятел или роднина като подарък. ▲В него може да се съхранява в сухи плодове, фреши, закуски.Това е много деликатно и практично.Тези плочи са отлични за подаване на мезета на масата и служат като един вид украшение към ястия.Може да ги използвате за приготвяне на сос и чипс.Също така да ги използва като закуска с плодове.Използвайте тези чинии за десерт по време на следобеден чай с малко бисквити, сушени плодове, ядки, шоколад и т. ▲ може да бъде поставен в хола, кухнята, кръчмата и така нататък. ▲ Можете да го дари на своя приятел или роднина като подарък. ▲В него може да се съхранява в сухи плодове, фреши, закуски.Той е много лек и практичен. Материал : пластмаса Цвят : кафяв Размер : както е показано Опаковка : 1 бр.

Други функции

Най-добри сделки