.

.

Защитен калъф за вашия телефон EZSKY Защитен калъф, съвместим с iPhone X / XS, с магнитен държач и отделение за карти памет, Военен Сверхпрочный устойчив на удари калъф за м?

Защитен калъф за вашия телефон EZSKY Защитен калъф, съвместим с iPhone X / XS, с магнитен държач и отделение за карти памет,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Защитен калъф за вашия телефон, Калъфи за телефони 【Съвместими модели】 устойчив на удари калъф се предлага само за i Phone, X / XS Case. не е съвместим с други модели телефони.(Моля, обърнете внимание! ! ! : Поради големия брой на моделите снимки на някои модели не са направени, моля, обърнете се към името на модела. 【Прибиращият се капак камера】 Уникален дизайн на своята практика за камерата, по-гладко плъзгане.Просто плъзнете пръста си наляво и надясно, за да се защитят / да използвате обектива на камерата.Не е необходимо да се използва допълнително защитно фолио за обектива. 【Богат на функции серия "три в едно"】① конструкция от метални пръстеновиден скоба, въртящи се на 360 °, и позволява да се освободи ръцете си, да осигури удобен преглед във всяка ситуация (гледане на видео, видеозаснемане, среща, обучение) и да се постигне перфектен комфорт и стабилност. ② Скрит слот за карти максимално удобство. ③ Функция кола : вграден метал могат да бъдат директно адсорбирован на магнитното автомобилния держателе, което улеснява навигацията по време на шофиране. 【Военен устойчив на удари защитник】 е Съвместим с калъф-стойка за i Phone X / XS с капак, за камерата, е двухслойную структура, мека отвътре и твърда отвън, сгъстено ъгли, по-трайни четири ъглови усилвател; устойчив на удари ефект.Супер готино армейски стил, военен клас, осигуряваща надеждна защита. подходящи за бягане, катерене, къмпинг или други видове спортове на открито, предпазва вашия телефон от случайно падане и напукване на кожата!.Защитен калъф за вашия телефон, Калъфи за телефони. 【Съвместими модели】 устойчив на удари калъф се предлага само за i Phone, X / XS Case. не е съвместим с други модели телефони.(Моля, обърнете внимание! ! ! : Поради големия брой на моделите снимки на някои модели не са направени, моля, обърнете се към името на модела. 【Прибиращият се капак камера】 Уникален дизайн на своята практика за камерата, по-гладко плъзгане.Просто плъзнете пръста си наляво и надясно, за да се защитят / да използвате обектива на камерата.Не е необходимо да се използва допълнително защитно фолио за обектива. 【Богат на функции серия "три в едно"】① конструкция от метални пръстеновиден скоба, въртящи се на 360 °, и позволява да се освободи ръцете си, да осигури удобен преглед във всяка ситуация (гледане на видео, видеозаснемане, среща, обучение) и да се постигне перфектен комфорт и стабилност.

Други функции

Най-добри сделки