.

.

Комплекти лакове за нокти Eternal в пастелни тонове, за жени (ПАСТЕЛЬНОЕ НАСТРОЕНИЕ) - 13,5 мл, 10 бр. Комплект лакове за нокти в пастелни тонове, за момичета | Комплект лако?

Комплекти лакове за нокти Eternal в пастелни тонове, за жени (ПАСТЕЛЬНОЕ НАСТРОЕНИЕ) - 13,5 мл, 10 бр. Комплект лакове за нокти в пастелни

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

? СЪРФ В МОРЕТО пастелни тонове : Eternal предоставя пълен набор от пастелните лакове за нокти от 10 теми, които ще отговарят на вашите предпочитания към пастельным тонам!Не избирайте повече, тъй като в този комплект лакове за нокти има всички цветове за всякакъв повод, които винаги ще съответства на луксозния стил ? Отговаря на вашите елегантния стил : В този комплект нетоксични лакове за нокти за момичета, представени лъки приятни светли, неутрални и хубави цветя, които ще се слее с всички неща, които носите.Това грандиозно черешката на лака за нокти ще ви осигури по-високо покритие с превъзходно гланцово покритие. ? ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА, с ВИСОКО КАЧЕСТВО и ТРАЙНОСТ на ПОКРИТИЕТО : Е съставен быстросохнущий enamel лак за нокти - това е высокопигментированный быстросохнущий лак с превъзходно покритие, който е подходящ за начинаещи трае до 6 дни и лесно се отстраняват лакочистител!. ? БЕЗОПАСЕН СЪСТАВ : Нашите комплекти лакове за нокти за жени не съдържат 21 вредни химични вещества, които не съдържат насилие и са веганскими.Нашата марка не съдържа формалдехид, толуол, DBP, камфора, формальдегидной смола, ксилен, парабени, ароматизатори, фталатов, съставки от животински произход, этилтозиламида или трифенилфосфата.Ние внимателно разработена състава на нашите полиролей, че те са по-чисти и по-безопасно, без да бъдат пожертвани гладко покритие, брилянтен блясък и трайност. ? ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ - ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност на клиентите : Нашата цел № 1 -за задоволяване на нуждите на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да гарантираме, че вашата поръчка ще бъде положителен и безпроблемно.

Други функции

Най-добри сделки