.

.

окото Косметичка besharppin, 4 бр. Найлонови козметични чанти за грим с кожена закопчалка и златен цип на чанти за Памперси (Изумрудено зелено)

окото Косметичка besharppin, 4 бр. Найлонови козметични чанти за грим с кожена закопчалка и златен цип на чанти за Памперси (Изумрудено

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

? ЕЛЕГАНТЕН зелено-изумрудено-зелен цвят с подкладочной лента от изкуствена кожа ще ви накарат да чаровна, нежна и достойни, когато носиш мрежести козметични чанти ? ЗДРАВА и дишаща - найлон косметичка извършено от окото, така че можете да видите всичките си неща вътре, преди да отвори.И това е идеалното място за изсушаване само влажен, например, кисточек за грим и тоалетни принадлежности. ? Комплект - опаковка 4 етажа пакет с цип, можете да сортирате всички продукти, като например козметика, тоалетни принадлежности, монети, ключове, в различни категории, поддържане на дома и офиса, чисти и спретнати. ? КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ - Изработени от устойчив найлон (полиамид), мрежести козметични чанти са малко по-строги, но все още гъвкави.Пластмасов цип с капаче улеснява и изглажда отваряне на чантата. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - в допълнение да се използва като козметични чанти и кесията-организатор, текстилен калъф с цип и може да се използва за сушене на някои влажни предмети (например, гъба за грим и тоалетни принадлежности) или за организиране на чанти за памперси за вашето бебе.Ви омръзна да рови в чантата си и разваляне на ноктите, опитвайки се да намери блясък за устни и захар?Имате проблеми с това, че няма място за сушене измити гъби за грим и кисточек?Нека сега се опитаме нашите Окото козметични чанти.Това ще бъде чудесен помощник в живота си.Приложение : -С мрежесто калъф можете да съхранявате вашата козметика-внимателно, това ще ви помогне бързо да намерите това, което ви трябва. -Благодарение на сеточке можете да изсъхне се измива гъба за грим и четката, без да заема твърде много място. -Можете да го използвате и като притежател за аромати.Напълнете известно количество ароматни топки, а след това виси в гардероба.Дрехите ще миришат страхотно. -И още един плюс е, че ако решите да смените чантата си тогава лесно просто да смени чанти за всяка чанта, която искате да използвате.Технически характеристики : Материал : найлон (полиамид), изкуствена кожа Размер : 8,27'/21 см x 4,73'/, 12 см. (ДхШ) Цвят : изумрудено зелено Осъществяване Съдържание : -4 бр. x окото козметични чанти НАПОМНЯНЕ ЗАБЕЛЕЖКИ : 1, моля, дръжте ги настрана от огъня. 2, Нов, може да има малко миризма, моля, поставете го в проветрено място преди първата употреба. 3, Тъй като вакуумно опаковане, опаковки смяты в началото, те ще бъдат възстановени след попълване.

Други функции

Най-добри сделки