.

.

Нощна лампа с конектор на USB порт -Настолна лампа с регулируема яркост от дърво за прикроватной нощни шкафчета в спалнята, Малки Нощни лампи от страна на легла с пор?

Нощна лампа с конектор на USB порт -Настолна лампа с регулируема яркост от дърво за прикроватной нощни шкафчета в спалнята, Малки Нощни лампи

BGN 13.00

Брой продукти
На склад

? НАСТОЛНА лампа с регулируема яркост От 0% До пълна - чрез завъртане на регулатора на яркостта на дървена основа на тази прикроватной лампи с регулируема яркост с USB-C, можете да плавно регулиране на яркостта от минимална до максимална необходимоЛесен за експлоатация за всички възрасти.Тази лампа-лека нощ осигурява напълно регулируемо осветление, което е подходящо за различни сценарии на употреба, като сън, спокойствие, четене и работа. ? Нощна лампа с USB порт на C И розетка ac - Тази нощна настолна лампа с порта usb (USB C + USB) и жак за ac адаптер може постоянно да се поддържа изход 5 2.1 А, осигурява комплексно обслужване и зареждане.Практически малка нощна лампа за спалня ви позволява бързо да зареждате вашия телефон, таблет, часовници, слушалки и други електронни устройства, независимо от това дали те са включени или изключени.Нашите лампи за прикроватной нощни шкафчета в спалнята ще ви помогнат да се отървете от необходимостта от почистване на контакти за зареждане с прикроватной нощни шкафчета или приставного маса. ? НАСТОЛНА ЛАМПА С ЦОКЪЛ от масивно ДЪРВО - Модерните нощни лампи, ръчно изработени с цокъл от масивно дърво, които възстановяват първоначалната структура на дървесината.Полирана повърхност не е чакъла, като светило, което лъскава текстура и удължаване на срока на експлоатация на прикроватной нощни шкафчета.Основата на usb-настолна лампа с поролоновой подплата предпазва повърхността на бюрото от надраскване, което го прави идеален декор за вашата дървени мебели в спалнята, дневната, офиса и т. ? ОБНОВЕН е МАЛКО малка странична лампа С БЕЗПЛАТНА led лампа - Ще получите малка странична лампа и светодиодна крушка E26 капацитет 6 W 2700 K мощност 6 Вата.Без да губите време, отделно за закупуване на топла лампа струва 8 долара, която е подходяща за нашите прикроватным лампам за прикроватной нощни шкафчета, щепсела и да играе за лесна инсталация.Срокът на служба на този сертифициран в САЩ лампи по 30 пъти повече от обикновената, тя не трепти, спестява енергия и се излъчва стабилен топло бяла светлина, омекотяващ светлинно излъчване и защитава очите. ? DOOWO ВИНАГИ ТУК, за ВАС - Всички електронни компоненти нашата настолна лампа с зареждащата станция са посочени в US по стандарта UL.Всички въпроси, които ще се изправят за нашите продукти, ще бъдат приети сериозно, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Най-добри сделки