.

.

ABOOFAN 4 Ролка за копията на Ден, Васи, Самозалепващи се Цветни Ленти, Маскирующий Интериор Направи си сам, Червени и Подарък Етикети за Бродерия, Проектанти Възпомена?

ABOOFAN 4 Ролка за копията на Ден, Васи, Самозалепващи се Цветни Ленти, Маскирующий Интериор Направи си сам, Червени и Подарък Етикети за Бродерия,

BGN 13.11

Брой продукти
На склад

Лентата за лаптоп : Изработен от висококачествена материал, безопасен за всяка употребаРеколта цветна лента Васи : лента за бродерия под формата на книга, албум, дизайн с изображение на рози - красива декорация за Деня на Свети Валентин, годишнина, годеж, подарък за посещения.Залепваща декоративна лента : Не позволявайте на своите творчески идеи да заемат само на вас или на децата, поиграйте си с панделки за васи и покажете на приятелите си, с какво се занимавате.Залепваща лента за луксозни кутии : Проектиране с модел на розата - красива декорация за Деня на Свети Валентин, годишнина, годеж, подарък за среща.Тиксо Washi : Изработен от висококачествена материал, безопасен за всяка употреба. лента за опаковане на подаръци. самозалепваща се лента.Пратката включва 4 x лента Функции-Дизайн с изображение на рози-красива декорация за Деня на Свети Валентин, годишнина, годеж, подарък стикери за scrapbooking. - Компактен размер и преносимост.Можете да ги организира по джобовете, пеналам и рюкзакам, с помощта на лента хартия washi. - Цвят : Червен стикер за scrapbooking. - Изработен от висококачествени материали, безопасни за всички, използвайте цветна лента васи. - Материал : Ролка хартия списание лента. - Красив цвят осигурява нейната популярност и практичност списание лента. - Красива лента за лесно ще страниците на календара, опаковане, албум за албуми и консумативи, занаяти, органайзер за ежедневника, книги и подарък опаковка с шарени роза хартиена лента. хартиена лента за книжен албум - Размер : 3000 x 6 x 0.1 cm Японската лента васи.Информация за стоки, Дизайн на руло списание лента с шарките на сърце, ярки цветове гарантират неговата популярност и практичност.Етикети за scrapbooking scrapbooking, декоративно-приложното изкуство, опаковъчна хартия и т. декоративна лента Вашите приятели ще бъдете изумени креативни подаръци и украса, които можете да направите с помощта на тази хартиена лента. лента за етикети за дневник е Изработена от висококачествени материали, безопасни за всички.

Други функции

Най-добри сделки