.

.

TEHAUX Инструмент за 25 бр. комплект с Горещ Нож Дърво Червени Инструменти за Заваряване Вилица Дърворезба Уши за Дърворезба Дръжка Точеное Полагане на Златно Изгарян?

TEHAUX Инструмент за 25 бр. комплект с Горещ Нож Дърво Червени Инструменти за Заваряване Вилица Дърворезба Уши за Дърворезба

BGN 18.63

Брой продукти
На склад

ABS, металКомплект ДРЪЖКИ за ИЗГАРЯНЕ на ДЪРВОТО - Лек и преносим, за начинаещи.ОТСТЪПКА ВЪРХОВЕТЕ на ДРЪЖКИ - работа в дърво, хоби, ръкоделие и така нататък.НАБОР от ИНСТРУМЕНТИ за дърворезба - резбари в дърво, всяка работилница за дърворезба, този комплект е предназначен за дърводелци, резбари, художници и много други професии.ГОРЕЩ СЛЕЙД - дърворезба, пирография, горещо щамповане, заваряване, изрязване от дървени дъски, клеймение тиква.РЪЧНИ инструменти за дървообработването със собствените си ръце -са Изработени от материал, който е здрав и дълъг срок на употреба.Пакетът включва 1 x поялник 1 x скоба 22 x сменяеми дюзи 1 x чанта за съхранение Особености -работа в дърво, хоби, плавателни съдове и така нататък дръжка за изгаряне на дървесина. - Мощност : 30 W сгорающих накрайници пера. - Тя идва с няколко дюзи, които ви позволяват да създадете множество интересни ефекти за различни произведения на изкуството за производството на длета нож. -Размер на опаковката : 27x15x6 см /10,6x5,9x2,4 инча метални уши за изгаряне. - Това е чудесен инструмент, който може да окаже помощ за проекти за производство на изделия от дърво Pyrography tools. - дърворезба, пирография, горещо щамповане, заваряване, изрязване на дървени дъски, клеймение тиква дървосекач. - Цвят : Както е показано на материали, за дърворезба. - Входно напрежение : дърва горелки 110 Век - Напрежение щепсела : 110 В Комплект ножове за дърворезба от въглеродна стомана. -Произведен от материал, е здрав и издръжлив набор от инструменти за дърворезба. - Оборудван с различни връхчета, за да отговори на различните нужди на дърворезба използвайте върха на желязо за пирографии. - Материал : ABS, метална Запояване на дърво с точеными топчета.Описание на продукта Комплект зубил за резба по дърво и изделия от дърво, хоби, професия и така нататък.инструмент за изгаряне на дървесина, снабдени с различни обувки за различни приложения длета.съвети за дърворезба Моля, потвърдете напрежение във вашия регион, преди пускането на поръчката.Метална капачка за пирографии Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и дългосрочно използване. метални накрайници за изгаряне Забележка : Този елемент се предлага с американския штекерным адаптер.дръжка за изгаряне на дървото Е чудесен инструмент, който може да окаже помощ за проекти за производство на изделия от дърво.

Други функции

Най-добри сделки