.

.

Гъба за почистване на Wigoo с дръжка, Гъба за почистване на Баня, Здрава Гъба за почистване Без Драскотини, Ръчно Скрубер за Баня, Плочки за душа, Фугиране на настилки, ?

Гъба за почистване на Wigoo с дръжка, Гъба за почистване на Баня, Здрава Гъба за почистване Без Драскотини, Ръчно Скрубер за

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Ефективно почистване сгъсти гъба】Гъба за почистване е изработена от скребковой възглавнички и мек подобно на гъба слой, който също е добър водопоглощением и силна дезактивирующей способностПо-дебела чистящая уплътнение осигурява добра чистящую способност, прави своя почистване на по-ефективна. 【Удобна дръжка за захващане на】Здрава ергономична дръжка е лесна и удобна за задържане, тя е по-обикновени химикалки и не се плъзга, за да можете без усилия почистване на големи повърхности. 【Търкане без драскотини】Сверхпрочная чистящая повърхност е изработена от твърда почистването уплътнения, която лесно се премахва мазнини и замърсявания, без да оставя драскотини.Кръгла конструкция за по-ефективно почистване на труднодостъпни ръбове. 【Удобен грижи】 Ополаскивайте вода след всяка употреба, след изсъхване на въздуха няма специфична миризма и се запазва суха.Четка за миене на баня може да се използва повторно и трайна. 【Многофункционална почистване】Гъба с дръжка се използва за измиване на мисок, чинии, вани, мивки, кухня, баня, но също така е идеален за измиване на съдове за готвене с незалепващо покритие, стени, автомобилни стъкла и всяко домашно събиране на реколтата или за почистване на открито. 【Ефективно почистване сгъсти гъба】Гъба за почистване е изработена от скребковой възглавнички и мек подобно на гъба слой, който също е добър водопоглощением и силна дезактивирующей способност.По-дебела чистящая уплътнение осигурява добра чистящую способност, прави своя почистване на по-ефективна. 【Удобна дръжка за захващане на】Здрава ергономична дръжка е лесна и удобна за задържане, тя е по-обикновени химикалки и не се плъзга, за да можете без усилия почистване на големи повърхности. 【Търкане без драскотини】Сверхпрочная чистящая повърхност е изработена от твърда почистването уплътнения, която лесно се премахва мазнини и замърсявания, без да оставя драскотини.Кръгла конструкция за по-ефективно почистване на труднодостъпни ръбове. 【Удобен грижи】 Ополаскивайте вода след всяка употреба, след изсъхване на въздуха няма специфична миризма и се запазва суха.Четка за миене на баня може да се използва повторно и трайна. 【Многофункционална почистване】Гъба с дръжка се използва за измиване на мисок, чинии, вани, мивки, кухня, баня, но също така е идеален за измиване на съдове за готвене с незалепващо покритие, стени, автомобилни стъкла и всяко домашно събиране на реколтата или за почистване на открито.

Други функции

Най-добри сделки